Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 2

Львів не буде виконувати диктаторські закони, - Садовий

Спецтема:

Закони, які були прийняті з порушенням Конституції, у Львові виконуватися не будуть. Про це в середу на мітингу біля воріт частини внутрішніх військ, яку вже третю добу блокують мешканці міста, заявив мер Львова Андрій Садовий. 

140122-sadovyy.jpg

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Міський голова запевнив, що він зробить все, щоб у місті був порядок, проте закони, прийняті з порушенням Конституції і здорового глузду, у Львові ніхто виконувати не буде, - підкреслив Садовий. Він додав, що сьогодні Львів уже почав приймати перших поранених з Києва. За його словами, всім їм буде надана необхідна допомога.

Він також попросив людей не питати у нього, що це за люди і скільки їх, а головне, де вони знаходяться на лікуванні. Йдеться про їхню безпеку, - уточнив Садовий.

Нагадаємо, у Львові біля частини внутрішніх військ на вулиці Стрийській вже третій день люди блокують виїзд військ. Там зібралося кілька тисяч людей, Вони звели трьохметрові барикади біля контрольно-пропускного пункту.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи