Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міноборони України спростувало інформацію про підготовку до введення надзвичайного стану

За інформацією силовиків, військові частини виконують завдання згідно призначенню і знаходяться в місцях постійної дислокації.

Міністерство оборони України "спростувало з'явившися в деяких ЗМІ, про підготовку до запровадження надзвичайного стану". Про це повідомив у четвер виконуючий обов'язки начальника управління преси міністерства оборони України полковник Олександр Мотузянік.

"Інформація в деяких ЗМІ про підготовку збройних сил до запровадження надзвичайного стану не відповідає дійсності, - підкреслив він. - Військові частини знаходяться в місцях постійної дислокації і виконують завдання згідно призначенню".

Також 22 січня прем'єр-міністр України Микола Азаров в інтерв'ю ВВС заявив, що ситуація в Києві знаходиться під абсолютним контролем.

У середу представник міноборони України спростував інформацію в ЗМІ про те що з Чернігова до Києва, нібито, направляють п'ять танків. "Ніякі танки на Київ не йдуть, - підкреслив він. - Збройні сили України не приймають ніякої участі у політичних подіях, що відбуваються в країні". Він пояснив, що законодавство країни "чітко передбачає цілі і завдання, які покладені на НС України".

Крім того, в групі "Євромайдан SOS" в Facebook 22 січня з'явилася інформація про те, що їм прийшла копія листа до інтернет-провайдерам, в якому говорилося про можливе введення надзвичайного стану з 24 січня. "Необхідно підготувати до тимчасового відключення всі станції стільникового зв'язку, всі інтернет-шлюзи і точки доступу, а також всі ТБ і радіо канали, окрім "Перший національний" та "Перша програма радіо". Працювати повинні тільки дротяні телефони місцевого значення в напрямках 911, 101, 102 і 103. За матеріалами: ИТАР -ТАСС

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)