Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Військовий психолог Олексій Арестович: озброєний народ умиротворить бандитів

Ми перейшли до другої фази національної революції.  Тут справу у свої руки взяли московські чекісти.  ФСБ сидить в Україні цілими управліннями під виглядом всяких проросійських організацій і т. д. Їх заложником стали і народ, і влада.  В Україні діють ефесбешні ескадрони смерті, які раніше тероризували Кавказ. Вони говорять неукраїнською російською мовою і ненавидять Україну. Це означає, що Кремль цілеспрямовано придушує Українську національну революцію. 

140124-oleksiy_arestovych.jpg

Олексій Арестович, військовий експерт, психолог
Олексій Арестович, військовий експерт, психолог

І серед Беркута, і в натовпі працюють російські спеціалісти. Підтвердженням є зневага до української символіки, знущання над журналістами, тортури. Беркут - це кримінальна банда, яка іноді підробляє в міліції. Але навіть їм не прийде в голову зривати українську національну символіку. 

Що робити?

Треба брати в руки зброю і захищати народ від спроб його придушити. 

Чому? Тому що людей убивають, в київських моргах дуже багато трупів. Працюють ескадрони смерті. Вони катують і убивають активістів. Ось Янукович закликав сісти за стіл переговорів. Як ви думаєте, чи припиняться викрадення і убивства? Вони триватимуть, навіть якщо Беркут буде відведений з вулиць і переодягнутий у цивільне.  

Ми маємо справу зі спайкою криміналітету, міліції і державної влади. Простому народу важко цьому протистояти. Влада говорить про перемир’я, а людей далі викрадають, катують і убивають. Вони будуть давити доти, доки їх не зупинить жорстка сила. Київський Беркут повивозив з міста своїх жінок і дітей. 

Ми ніколи з ними не домовимось. Будь-які мирні переговори ніколи не зупинять цю банду. Вони далі будуть знищувати активістів. Вони забирають поранених з лікарень і знущаються над ними. Вже опубліковані ганебні закони, ми усі вже ходимо під статтями. У нас нема виходу, нам треба перемагати.

Наш постріл завжди другий. Зброя є потужним стримуючим чинником. Часто досить зробити попереджувальний постріл над головою або під ноги. Який Беркут тоді буде наступати? 

Весь режим тримається на 8 тисячах беркутівців, і ще є 20-30 ефесбешних груп ескадронів смерті.  Тітушки - це несерйозно: їх відлупили, примусили вибачитися і відпустили. 

Активістів треба поставити під збройну охорону. Створювати самооборону. Тут мають добре попрацювати юристи. Пояснити, що зараз діє особливий правовий період.

Самооборону треба інституалізувати, дати знаки розрізнення. Вони мають охороняти поранених у лікарнях, захищати майдани, патрулювати міста і захищати їх від бандитів.

Після цього бандити дуже швидко охолонуть. Вони ідеологічно розкладені, живуть не на зарплату. Їхній гонор швидко випарується - як тільки пролунають постріли. Озброєний Майдан дуже швидко заспокоїть ситуацію.  Це гарантія від крові.

Коли з’являється зброя - всі стають дуже ввічливими. Озброєний Майдан - це мир. Могла б допомогти українська армія. Тільки в Києві 60 тисяч офіцерів з бойовим досвідом. Анатолій Гриценко правий: давно пора озброїтись. Озброєння означає не ескалацію конфлікту, а його умиротворення і перехід до політичних рішень.  Самоорганізація вже пішла.

Більше дивіться тут:

Друзі! Давайте їх не боятися. Який би ефесбешний сценарій не діяв, як би кримінал не був зрощений з владою, - нас більше, ми сильніші, у нас пройшов перший шок від убитих.

Треба мирним чином брати під контроль місцеві адміністрації, проголошувати народне самоврядування, потрохи перебирати владу у свої руки. 

Нас більше і ми обов’язково переможемо. Їх 8 тисяч жалюгідних і дуже нехороших людей, і ще 20-30 груп ефесбешників, які катують і вбивають наш народ. 

Йдеться не про ескалацію протестів, а про те, щоб усе заспокоїти і по-сімейному, кожен на своєму місці розібратися, як нам далі жити і куди рухатись. А цю банду ми арештуємо і дістанемо, де б вона не ховалася. 

Звернення Олексія Арестовича до мешканців Сходу і Півдня України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Мудра людина. На ютубі цей ролик переглянуто чверть мільйона разів! На порядок більше інших, про майдан. Значить, і дієвість цієї людини надзвичайно висока.

VAKULA

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую за цю публікацію. Сам чув це вчора, 23 січня 2014 р. по ZIK, а перед цим виступ А. Гриценка - теж про зброю.

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

..власниками зброї є більшість провладних елементів любителів пьяного мисливства.... а інші -- розбрід та хитання..

volhv

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Наступає момент, коли дійсно пропадає страх. Я би сама стріляла - холоднокровно, без жалю і в лоб. Не базарити, а наводкою в лоб, щоби втікали в "сваю расєю", там є місце. Всім негідникам показати дорогу туди, звідки прийшли.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Мудра людина. На ютубі цей ролик переглянуто чверть мільйона разів! На порядок більше інших, про майдан. Значить, і дієвість цієї людини надзвичайно висока.

VAKULA

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Треба готувати перелік путінських втручаннь та писати від Майдана йому звернення про персональну та державну відповідальність перед міжнародним судом. Коли проти Росії почнуться санкції, то нехай дума, що вигідніше.

VAKULA

Зображення користувача Андрій Солтівский.
0
Ще не підтримано

Корисна інформація відбирається на НО . Інформація + навчання, чого не знайдете на інших інформаційних джерелах. Спричиняє розвиток, вдосконалення. Дякую.! Хай Буде!

Живе Слово творить і перемагає

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Дуже абсурдна ситуація у зверненні до мешканців Сходу і Півдня нарахунок українізації. Я живу в Португалії, де національність = громадянство і... все! КРАПКА! Маю знайомого з Кривого Рога, який розмовляє тільки російською, а я - вперто українською. І він, бідака, тяжко мучиться, щоб зрозуміти, що я кажу. То невже я повинен переходити на "общєпонятний", щоб йому було легше? Або ще якийсь "мудрий" видумав, що у світі всі мають балакати англійською мовою!? То виходить, що англійці чи американці - найтупіші у світі. Приїзджаєш до них - балакай англійською, вони приїзджають до нас - знову балакай англійською. Ще такими тупими є росіяни. Їдь до них - говори російською, вони до нас - знову говори російською. Та що ж за біда? В російськомовних мешканців України ще ліпше: "Всьо панімаю, но гаваріть нє магу". Ага, як собака. Той теж все розуміє, але сказати не може.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

О-о, як же я вас розумію у цьому плані пане Андрію..
Я точно такої ж самої думки стосовно мовного питання.

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

П. Вакула, гарна ваша думка, щодо Путіна. Треба писати, всяка дія йде на результат. Хай має, що робити, прийшов кінець і Путіну. Він це взнає скоро.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!