Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Не можна вірити жодному слову Януковича

Вважає народний депутат України Віктор Балога. Він повідомив, що серед офіцерів Державної служби з надзвичайних ситуацій, яких за вказівкою Януковича стягують з усієї України, провели виховну роботу.

На своїй сторінці у Facebook Віктор Балога написав, що їх "заспокоїли" - сказали, що під кулі нікого посилати не будуть. 

"Попросили лише після указу про надзвичайний стан і розгону Майдану з вівторка на середу розібрати завали. А це ще раз підтверджує, що у вівторок депутатам із Партії регіонів ні в якому разі не можна йти на сесію. Інакше їх знову використають. Це стосується лідерів опозиції. Друзі, добре думайте перед тим, як приймати пропозиції Януковича. Не можна вірити жодному його слову! Тому, якщо завтра у розмовах буде багато води, негайно виходьте з переговорів! Окремо зустрічей не проводьте, бо довіра сьогодні – це найдорожче", – написав Балога.

Балога вважає, що між лідерами опозиції має бути договір, який би унеможливив недовіру і чітко визначив ролі для кожного з трьох голів партій. Такий договір Балога запропонував.

"Не Янукович визначає, кому бути прем'єром, а лідери опозиції мають пропонувати кандидатуру для затвердження Майданом. Бо "пропозиція", яка була озвучена Віталію Кличку, - це щонайменше тролінг. 

Весь уряд повинен формуватися консенсусом і силовий блок за погодженням з президентом. До вівторка відпускають Тимошенко і всіх активістів, Верховна Рада повертається до Конституції 2004 року, а Янукович відмовляється від участі у президентських виборах. В обмін отримує закон про особисті гарантії. 

Такий сценарій реально втілити за лічені дні і він точно поверне країну на шлях демократичного розвитку. І що найголовніше – він може влаштувати усі сторони конфлікту", - написав Балога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Не усі...

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Коментарі

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Не усі...

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"