Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Для нагнітання ситуації в Україні переходять до російського сценарію?

Світ:

Служба безпеки України повідомила про анонімні погрози підриву гідроелектростанцій і атомних електростанцій, "пошкодження яких може мати особливо тяжкі наслідки для населення України та сусідніх держав". Це що - отой російський сценарій, про який раніше неодноразово попереджували експерти?

Текст заяви СБУ:

"Останні події в державі призвели до напруги у суспільстві внаслідок протиправних дій окремих радикально налаштованих організацій та громадян. Поряд з проявами екстремізму почастішали анонімні погрози підриву гідроелектростанцій, а також об’єктів атомної енергетики, пошкодження яких може мати непередбачені особливо тяжкі наслідки для населення України та сусідніх держав. Події, які відбуваються навколо об’єктів національної енергетичної системи негативно позначаються на рівні безпеки нашої держави та створюють загрозу її функціонуванню, а також життю і здоров’ю громадян.

Служба безпеки України попереджає, що можливі захоплення, зруйнування або пошкодження об’єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, з метою ослаблення держави, порушення громадської безпеки, залякування населення, впливу на прийняття рішень органами державної влади чи місцевого самоврядування передбачені ст.113 (диверсія) та ст.258 (терористичний акт) Кримінального Кодексу України, за вчинення яких законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років".

СБУ працює за російським сценарієм. Невже готується якийсь терористичний акт, щоб потім мати підстави пересадити всіх і ввести НС? Такий висновок напрошується одразу після прочитання заяви СБУ, адже багатьом відомо, що на сьогодні СБУ – це, як сказав російський політик Борис Немцов, "просто «шестерка» ФСБ". 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Самі ж і будуть підривати...

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Самі ж і будуть підривати...

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

100%