Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Постановочний штурм у Донецьку: за гроші тітушки били одне одного

Категорія:

Одні гопники зображали спробу штурму Донецької облдержадміністрації, а інші його начебто відбивали. Напевно, таким чином влада хотіла показати людям, що "фашизм не пройшов" або щось у цьому дусі. Невідомо, в чию голову прийшла геніальна ідея влаштувати все таким чином, але безглуздішого і нещаднішого видовища в Донецьку ще не було. Тітушкі з криками гарцювали по центральній вулиці, бігали один за одним, розмахували битами, вискакували на дорогу перед машинами. Це був справжній звіринець.

Напередодні містом поповзли чутки, що місцеву адміністрацію штурмуватимуть. Партія Регіонів у відповідь вирішила тіпа захищати будівлю адміністрації і скликала до нього своїх прихильників. Крім бюджетників і ряджених козаків, які, напевно, вже нагородити себе за участь в акції черговими бутафорськими хрестами, на мітинг підтягнулися й грізні молоді бійці в спортивних шапочках і пуховиках, яким приготували головну роль.

Пацанчики згрупувалися у дві команди. У одних на руках були зав'язані георгіївські стрічки, у інших - червоні. У розпал мітингу ці дві групи стали натурально молотити один одного, причому із застосуванням бейсбольних біт. 

За одну команду билися боксери з Горлівки, за іншу - пацани з Авдіївки і Ясинуватої. Ніяких політичних суперечок між тітушкамі не було, вони лише банально матюкали і ганяли один одного наче під час якихось селищних розборок.

Не дивлячись на те, що бійка була постановочною, окремим персонажам добряче дісталося. 

На цьому фото пацан з Авдіївки, який начебто раніше працював у міліції. Знайомі упізнали. Він отримав у голову битою. Цікаво, скільки йому за це заплатили?

Більш того, дісталося абсолютно мирним прихильникам Януковича, які просто прийшли на мітинг Партії Регіонів. Якийсь тітушка ні за що вирубав цього чоловіка ударом в щелепу. Фактично чоловік став жертвою чиновників, яких прийшов сам захищати.

Потрапив в епіцентр інсценованих владою заворушень.

Тітушкі з криками гарцювали по центральній вулиці, бігали один за одним, розмахували битами, вискакували на дорогу перед машинами. Це був справжній звіринець. "Беркут" при цьому нікого не бив і нікому не перешкоджав - проявив абсолютний пацифізм.

Не знаю, кого змогла переконати така спроба інсценування захисту ДонОДА. Вся місцева преса написала, що бійка сталася між регіоналами, розпізнавши тупий спектакль з першого погляду. Донецьк, на жаль, в черговий раз зганьбився, і все завдяки недалеким чиновникам, що заплатили за цей нікчемний вертеп. 

Донецькі регіонали, які обурюються заворушеннями в Києві, самі замовляють заворушення в Донецьку за гроші. Чиновники завозять в місто бандитів з битами, надаючи їм повну свободу дій. Ось це і є опора чинного режиму. У всій красі.

Фото: Остров

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи