Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Активістам Майдана мстяться, спалюючи вночі їхні автомобілі

Світ:

У Києві палять автомобілі. За останні дві доби в столиці згоріли близько двох сотень авто, повідомила міліція. Але палять автомобілі вибірково - автомайданівцям або активістам Майдану. Хто це організував, невідомо, хоча є здогадки. Погорілі автівки - переважно із Західних областей України.

Сьогодні вночі спалили автомобіль Голови спілки офіцерів України, капітана 1 рангу, народного депутата України ІІ скликання Євгена Лупакова, повідомила відома українська письменниця і народний депутат від УДАРу Марія Матіос на своїй сторінці у Facebook.

Євген Лупаков одним із перших звертався до силовиків із закликом не виконувати злочинних наказів влади і саме він повідомив про використання Центрального будинку офіцерів як бази для перебування силовиків та тітушок.

А ось повідомлення від Віталія Уманця: "Сьогодні вночі холуями злочинного режиму Януковича в Києві було спалено автомобіль учасника автомайдану Антона Мікова, який брав участь у автопробігах на Межигір'я, до Пшонки, Медведчука, Азарова". 

В коментарях до цього повідомлення - таке: "20 автівок було спалено в Києві людям з західними номерами! Пора діяти як вони!" 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи