Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наймасовіший за 25 років підпал автомобілів у Києві. А міліція нікого не впіймала

У Києві "тітушки" полюють на автомобілі, що мають номери західних областей України. За ніч спалили 23 автівки. У міліції кажуть – жодного зловмисника не спіймали, проте запевняють – не всі спалені авто мають реєстрацію з інших регіонів... 

 

Під час займання у дворі було з десяток кремезних молодиків. Сусіди підозрюють – саме вони підпалили автівки. Та міліція, яка приїхала на місце події, нікого не затримала.

 

Журналістам 5 каналу надали список номерів спалених машин як доказ того, що спалюють здебільшого київські автівки. Проте у списку є серії номерів, яких в країні взагалі не існує.

Пів на третю ночі. Біля житлового будинку горить автівка режисера Андрія Хархаліса. Гасять власними силами.

Андрій Хархаліс, режисер: «Пожежників ми викликали, але вони так і не приїхали. Це ми снігом так засипали. Так гасили».

Хто саме підпалив машину – Андрій не знає. Зловмисників – не бачив, проте підозрює, чому з усіх автівок, які були запарковані у дворі, обрали саме його.

Андрій Хархаліс, режисер: «От з усього двору у мене одного машина на львівській реєстрації, тут я більше не бачив машин з львівською реєстрацією. Була інформація, що палять машини з номерами львівської реєстрації».

Олег, киянин: «Они проходили с бутылкой и подложили под эту машину. Хлопок был слышен, а как это произошло – Богего знает».

Майже одночасно за триста метрів від місця першого підпалу спалахують ще дві автівки. Під них підкидали вибухівку, розповідають сусіди, які чули гук. Вогонь із однієї машини перекинувся на інші.

Місцеві мешканці: «Эта машина была – с Западной Украины номера. Еще одна машина сожглась, она была с львовскими номерами, она быстро уехала отсюда».

Марія, місцева мешканка: «Я проснулась – уже дым были мама говорит – надо отогнать машину, а потом говорит – нет, уже не надо».

Журналіст: «А пожежники швидко приїхали?»

Вахтерка: «Ну, хвилин через сорок. Жильці вибігали, тушили».

Під час займання у дворі було з десяток кремезних молодиків. Сусіди підозрюють – саме вони підпалили автівки. Та міліція, яка приїхала на місце події, нікого не затримала.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи