Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Андрій Ілларіонов: Кремль готується до розчленування України за прикладом Грузії

Все вирішиться в найближчі 10 днів. Кремль сумнівається в надійності Віктора Януковича, в якості можливої ​​альтернативи йому розглядаються Андрій Клюєв та Віктор Медведчук. Про це в ефірі Громадського ТБ розповів  російський економіст Андрій Ілларіонов, екс-радник президента Володимира Путіна.

Він звернув увагу на те, що в ефірі російського телебачення такі спікери, як Володимир Жириновський, Сергій Глазьєв та Сергій Доренко неодноразово закликали до жорсткого придушення виступів опозиції в Києві. «Ніхто вже не приховує, йде відверта пропагандистська підготовка до втручання з боку Росії в українські справи», - сказав Ілларіонов. 

За його словами, останнім часом щодо України неодноразово озвучувався теза: «Головне дожити і пережити початок Олімпійських ігор».

«Головні рішення повинні бути прийняті протягом максимум 10 днів... Інакше Україна може вийти з кризи і зміцніти...» , - пояснив Ілларіонов логіку керівництва РФ .

За його словами, Кремль розглядає 4 сценарії стосовно України.

Перший - повний контроль над всією Україною за допомогою особи, яка буде користуватися довірою всієї країни. «Але цей варіант стає малоймовірним», - зазначив Ілларіонов.

«Головний варіант, на якому зосереджується більша частина сил, - федералізація або конфедералізаціі України. Люди, що так чи інакше пов'язані з Кремлем, постійно називають цей варіант... Мета полягає в тому, щоб встановити контроль над Східною та Південною частиною України» , - додав він.

«Третій варіант - якщо не вдасться встановити контроль над усім Південним Сходом, то встановити над найбільш важливими районами. Перші кандидати - Одеса, Миколаїв, Луганськ , Донецьк, Харківська область, Крим» , - каже Ілларіонов.

«Четвертий варіант - Крим або ж зупинитися тільки на Севастополі. По суті, єдиному регіоні України, де питома вага російських жителів перевищує половину населення. Раніше подібні плани висловлювалися в приватних виступах, академічних, а зараз це активно обговорюється в прямому ефірі в прайм-тайм державних телеканалів. Говориться, що Україна - не відбулася як держава. Найголовніше, що історичний шанс на «возз'єднання Росії» через кілька тижнів може закритися, тому відкладати вирішення цього питання не можна» , - переказав екс-радник Путіна.

«Ситуація дуже схожа на ту, що була влітку 2008 року, коли російське керівництво вирішило, що тільки в цьому році можна домогтися відторгнення Абхазії та Південної Осетії від Грузії. Тоді в секретній доповіді говорилося, що вікно можливостей - не більше, ніж кінець 2008 року. Тое був час Пекінської олімпіади. Очевидно, якийсь подібний документ по Україні вже існує, і його цитують різні виступаючі люди в російських ЗМІ» , - сказав Ілларіонов і нагадав, що в 2008 році на саміті НАТО в Бухаресті Володимир Путін сказав, що Україна - історичне непорозуміння, держава, яка створена на російських землях. 

Ілларіонов також прокоментував заяви активістів Майдану про те, що в Україні вже присутні представники російських спецслужб. «Україна вже сприймається як майбутній театр бойових дій. Туди вже закидаються підрозділи, які повинні бути до офіційного початку серйозних операцій... Зрозуміло, що сучасна Україна - це не Грузія, не заняття аеропорту в Косово. Україна - більш велика країна. По відношенню до неї можуть бути застосовані більш тонкі засоби - користуватися будуть українськими силами, політиками, лише при деякому супроводі російських підрозділів» , - вважає екс-радник Путіна.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо вилучити промосковських політиків, то московські диверсанти провалять завдання.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо вилучити промосковських політиків, то московські диверсанти провалять завдання.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Не так тії воріженьки, як "добрії люди"... Дякую, Оленко, за Іларіонова.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додав відео з Ілларіоновим.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за відео. Сценарій московських посіпак паном Андрієм Ілларіоновим розкрито вдало - аналіз зробив, закладку заклав, однак і попередив.
Сьогодні маємо 4 лютого... Це їхня гра, досить жорстка, але (!)хай грають за нашими правилами! )))
Адже, хто попереджений - той озброєний.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

І чому ж радник Путіна (хай і екс) так відверто грає проти Путіна?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

А ви упевнені, що він грає проти Путіна?
А ви упевнені, що Яценюк грає проти гАрбузова?
Тощо...

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Ось якраз у цьому й суть мого питання.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик каже:
закладку заклав

Пам'ятаєте(?) "Пророцтво – це не те, що неминуче відбудеться, а те, що обов’язково треба здійснити".
Думаю, що це озвучений план дій.
Однак, будь який сценарій через використання сили агресора за задіяння волі протилежної сторони легко коригується на її користь (принцип айкідо). Радіймо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)