Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

7 ознак того, що ви займаєтеся своєю справою

Світ:

«Люди рідко досягають успіху, якщо зайняті тим, що не приносить їм задоволення».

Наc з дитинства переконують, що найголовніше - це знайти свій шлях, ніби це найпростіша на світі річ. До 25 років багато хто вже розуміє, чим вони хотіли б займатися все життя, але тільки деяких з нас не терзають сумніви.

AdMe.ru пропонує звірити свої внутрішні відчуття з цим списком з семи пунктів.

- Ви можете займатися справою свого життя у будь-який час, за будь-яких обставин, і при будь-якому самопочутті.

- Ви занурюєтеся в процес роботи міттево і надовго. Зосередженість на улюбленій справі подібна глибокій медитації. Час і все, що відбувається навколо, перестає мати значення.

- Ви відчуваєте постійну необхідність прагнути до професійного росту і отримання нових знань. Ви берете участь у дискусіях, пов’язаних з вашою улюбленою справою.

- Ви безоплатно діліться набутим досвідом з іншими людьми. Ваші знання приходять до вас легко, тому ви так само легко готові ділитися ними. Вас не турбує думка про те, що хтось стане краще вас, використовуючи ваші знання.

- Ви відкриті всьому новому. Улюблена справа дає вам великий заряд енергії, який ви хочете і готові витрачати на захоплюючі справи. Ви відкриті до нових знайомств, подорожей та експериментів.

- Гроші не є для вас визначальним фактором. Якщо ви повністю занурені у справу свого життя, то легко витрачаєте на нього значну частину своїх грошей. І з часом улюблена справа приносить вам дохід з такою ж легкістю.

- Ви помічаєте, що події, яких ви бажаєте, починають формуватися самі, а вам залишається тільки спостерігати за вдалим збігом обставин. Нові знайомства, творчі ідеї наче самі приходять у ваше життя.

Якщо ви ще у пошуку своєї справи, пам’ятайте:

«Не можна зробити один величезний крок, котрий одразу ж забезпечить вам досягнення потрібної мети. Бо будь-яка потрібна мета досягається через безліч дрібних і цілком звичайних кроків». Пітер Коен.

Від «Народного Оглядача»: Григорій Сковорода називав це «сродною працею».

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи