Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Захарченко створює обстановку кримінального тероризму

Світ:

МВС займатиметься провокаціями проти мітингувальників, вважає народний депутат з "Батьківщини" Володимир Бондаренко. Спеціально накручується сценарій, який був запущений на елементи громадянської війни. 

"Останнім часом в умовах ніби-то перемир'я провокації дуже активізувалися. Нещодавно ресторани громили "тітушки". Було зафіксовано, що вони всі були в кросівках. Взуття їх видало. Це дотичний доказ. Бо майданівеці чи самооборонці ходять у берцях. В цьому можна переконатися на майдані. Варто звернути увагу і на характер поведінки. Вони зірвали прапор України. Чи можна уявити, аби представники "Тризубу" чи Правого сектору таке вчинили? Подібних провокацій цілі серії", - наголосив він.

За словами політика, багато представників влади сьогодні говорять про екстремізм та фашизм.

"Спеціально накручується сценарій, який був запущений на елементи громадянської війни. Зміщують акцент із боротьби народу проти влади на ніби-то протистояння між двома частинами України. Нав'язується елемент поділу країни на регіони, які борються між собою. Це не так. Як на Сході, так і на Заході люди виступають проти влади, яка всім сидить в печінках", - зауважив Бондаренко.

Нардеп вважає, що провокації будуть нарощуватися. "Місто наповнене бандитами. Вони палять машини. Потім Захарченко робить заяви, що вони добилися того, що в одну ніч такого не відбувалося. Так це зробили загони самооборони, які відігнали "тітушок" на Оболоні та в Дніпровському районі, де активно відбувалися підпали. Сьогодні міністр замість того, аби наводити порядок в країні, разом із своїм відомством створює в Києві обстановку кримінального тероризму, аби потім чимось виправдати свої дії проти тих, хто прийшов із мирними намірами", - пояснив він. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи