Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Захоплення будівель влади в Криму: ГПУ відкрила кримінальне провадження за тероризм

Світ:

Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом захоплення будівель Верховної Ради та Ради міністрів АР Крим.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"Сьогодні о 4:30 ранку двома групами невідомих осіб (по 10-15 осіб у кожній) були захоплені будівлі Верховної Ради АР Крим і Ради міністрів автономії. Невідомі проникли в зазначені приміщення, виламавши двері, потім закрилися там. Жодних вимог вони не висувають. За попередніми даними, зазначені особи мають вогнепальну зброю, кількість і тип якої невідомі. Під час захоплення приміщень зброя ними не використовувалася, також немає даних про застосування сили щодо працівників органів внутрішніх справ та УДО", - йдеться в повідомленні.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за даним фактом прокуратурою АР Крим порушено кримінальну справу за ст. 258 КК України (Терористичний акт). Розслідування доручено УСБУ АР Крим.

На місці події перебуває керівництво прокуратури АР Крим, ГУМВС України в АР Крим, СБУ в АР Крим. По тривозі піднято особовий склад місцевої міліції.


В тему:

Перший раунд переговорів щодо захоплення будівель у Криму завершився нічим

Будівлю кримського парламенту й уряду захопили невідомі

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи