Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Яценюк очолив новий уряд і вирішив ліквідувати Міндоходів

Він також планує скоротити витрати на чиновників, про що заявив на засіданні парламенту. Яценюк наголосив, що уряд зобов'язаний вжити невідкладних заходів по скороченню видатків державного бюджету на утримання органів державної влади.

“Починаючи з того, що жоден український чиновник після формування уряду не має права користуватися чартерними літаками і різного роду пільгами, і закінчуючи тим, що члени КМУ, представники органів державної виконавчої влади і органів на місцях повинні забути про персональні автомобілі, повинні забути про персональні пільги і повинні усвідомити те, що в Україні вводиться найжорсткіша за всю історію української фінансової системи система контролю і скорочення бюджетних витрат”, - сказав Яценюк.

Як передає кореспондент УНІАН, Яценюк заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради, що Міністерство доходів буде ліквідовано. "На керівні посади в Державну податкову службу та Митну службу будуть призначені люди з західними стандартами мислення. Вони українці, звичайно, але вони мають західний досвід», - зазначив Яценюк.

Прізвища кандидатів на керівні посади в ДПС і МС він не назвав.

Як відомо, в грудні 2012 року на той час Президент Віктор Янукович створив Міністерство доходів і зборів України на базі ДПС і ДМС. Міністром став голова ДПС Олександр Клименко.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи