Зображення користувача Зірка Вітошинська.
Зірка Вітошинська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Євросокира зависла над садочком вишневим коло хати

Спецтема:

Щоби переконатись, що за собою веде чи то вступ, чи то асоціація з Євросоюзом, досить спитати наприклад словаків, - хай вони вам розкажуть хоча би про один євростандарт, який передбачає придбання ліцензій на вирощування плодових дерев і кущів на присадибних ділянках. Мовляв, це підприємницька діяльність! Наслідок - садки пішли під сокиру.

Січеславська сотня з обуренням спостерігає за розвитком української громадської думки з приводу начебто "вступу в Євросоюз"...

Так чи інакше, за побутовим і юридичним сенсами цієї тези, фактично йдеться про передачу частини державних функцій України державним органам іншої держави. Якщо простіше, політики нав’язали нам думку, що це якась панацея для наведення ладу у власному домі, - запросити інших господарів... Ми щойно вирвались зі сталевих лещат Російської імперії у вигляді Радянського союзу і вже рвемось у нове ярмо іншого Союзу!

Ми категорично проти цього з двох основних аргументів.

Перший, з поваги до мрій Небесної Раті наших справжніх Героїв України, котрі безліч довгих років боролись за Незалежну Україну. Наголошую на Незалежності України, як найбільшій цінності, за відсутність якої український народ заплатив десятками мільйонів жертв в часи голодоморів, репресій, воєн, соціальних геноцидів.

Незалежність України передбачає її Суверенність і Соборність...

Вважати, що світ радикально змінився і став лагідним і пухнастим, що в майбутньому українська нація забезпечена від смертельних викликів, це важко виліковна політична інфантильність.

Найкраще забезпечити наші національні інтереси може тільки наша Незалежна Українська Держава, тобто така держава, про яку мріяли і запорожці, і петлюрівці, і бандерівці. Дивно, з якою легковажністю значна кількість українських патріотів, в угоду сьогоденного інтересу, торгує Державним Суверенітетом України.

Другий аргумент - чисто прагматично економічний. Люди, будьте розумними, задумайтесь,- чи зацікавлені наприклад німці, чи поляки в потужній, конкурентноздатній економіці України? Чи прагнуть вони будувати у нас наприклад, фармацевтичні заводи в той час, коли у них є свої, і вони весь час думають, як продати власну продукцію та забезпечити робочі місця замовленнями від торгових мереж? Звичайно, що НІ.

Вони зацікавлені в колоніальному статусі українського уряду, котрий можна заставити ухвалювати економічні рішення, через які їх німецька економіка, їх німецькі товаровиробники тим чи іншим способом позбудуться конкурентів.

Наприклад, шляхом зловживання "екологічними нормами". Прикриваючись цим розпливчастим поняттям, вони вже зараз готові закрити максимальну кількість підприємств України... Вони готуються до цього в той час, коли ви читаєте ці рядки. Вони вже йдуть у нашу хату, щоби нас обікрасти, а політики заявляють, що це їм просто так дуже хочеться, щоб українці жили в багатстві і демократії... Яке блюзнірство!

Щоби переконатись, що за собою веде чи то вступ, чи то асоціація з Євросоюзом, досить спитати, наприклад, словаків Пряшівщини, - хай вони вам розкажуть, хоча би про один євростандарт, який передбачає придбання ліцензій на вирощування плодових дерев і кущів на присадибних ділянках. Мовляв, це підприємницька діяльність! Наслідок - садки пішли під сокиру!

У Болгар запитайте, де їх електостанції, котрі експортували електирику в Європу: вони вам скажуть, що ЄвроКОМІСАРИ їх закрили, нібито за порушення екології... Тепер Болгари купляють у 10 разів дорожчу електрику з Німеччини.

Спитайте литовців, куди поділись їх підприємства? Вони вам розкажуть, що Комісари навіть відомий Дзінтарс не пощадили... А куди ж ділись робітники з закритих заводів?  Відповідi ви не почуєте, бо спорожніли ці заводи, знелюдніли міста й села цих країн, і тільки здалека ледь чутно донесеться прагматично залізне, логічне: "ШНЕЛЬ! ШНЕЛЬ! АРБАЙТЕН!" 

Січеславська сотня закликає український народ отямитись від заколисуючих пісеньок. Геть будь-які "СОЮЗИ". Наші політики мають згадати, що вони покликані долею керувати найпотужнішою нацією у світі, а значить, це вони, найпотужніші. Сміливо опирайтесь на наш народ, і буде вам слава в розбудові Незалежної, Сувернної та Соборної України!

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Наші сотники - це ті, що зареєстровані на нашому сайті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

+++ :)

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Дякую.

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це добре, що таке пише наш СОТНИК із Січеслава.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Наші сотники - це ті, що зареєстровані на нашому сайті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую! Моя думка. Чи подумав хтось, що існує і Китай, в якого населення млрд. числиться? Європа перенесла своє виробництво на ту землю. І хай там працюють, а європейці пішли в басейни і спортзали- ось так проходить їхній день. Техніків- китайців не існує, вони тільки робоча сила.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!