Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Страшна помста

В. Путін ще раз показав, що діє не за шаблоном. На питання, яке ставлять йому зараз з усіх боків: «Він збирається забрати Крим?» Путін, скромно опустивши очі, як би відповідає: «Не зараз ... Для початку - громадянська війна». Не зовсім праві ті, хто каже: Путін хоче воювати. Зараз Путін не хоче воювати. Зараз він хоче, щоб воювали в Україні. Щоб воювали українці, росіяни, кримські татари. Щоб в Україні почалася повномасштабна громадянська війна.

Головна (єдина) задача незліченних путінських провокацій останнього часу - які вже скоєні, які коються зараз, заплановані на найближчий час - спровокувати початок громадянської війни в Україні.

Всі ці хамські заяви МЗС РФ, маневри військ Західного і Центрального округів, десанти російських депутатів в Севастополь, захоплення будівлі ВР Криму та аеропортів Сімферополя і Севастополя, призначення кримським прем'єром «авторитетного діяча», партія якого отримала на останніх виборах аж 3 % голосів, беспредєл російських військових у Криму, наруги над українським прапором,  кампанія в офіціозних ЗМІ, що ображає Україну та українців, цинічне оспівування садистів з «Беркута», вивезення до Росії і приховування на її території кримінальника Януковича, його, так би мовити, «заяви» в ході ростовської прес-конференції, поширення кремлівським пулом його фальсифікованих указів, заклики до російських «туристів» призовного віку направлятися в Україну, мобілізація антиукраїнських провокаторів у мережі, сотні інших фактів - це все складові частини і елементи одного Великого Плану Путіна з розв'язування громадянської війни в Україні.

Багато з цих провокацій навмисно і демонстративно ображають українську державу, українські національні символи, української національну свідомість - у розрахунку на неминучу реакцію. В останні дві доби до цієї кампанії почала підключатися п'ята колона провокаторів в Україні, що вимагає від нової української влади «застосувати проти бандитів і терористів законну силу».

Це саме те, чого так добивається Кремль.

Мета - змусити, спровокувати нову українську владу відповісти, відреагувати, застосувати силу, відкрити вогонь - бажано, щоб з'явилися жертви. Жертви потрібні будь-які. І від можливих дій влади. І в результаті політичних зіткнень, громадянського протистояння, міжконфесійних конфліктів.

Вони потрібні з усіх боків. З боку українців, росіян, кримських татар. На Заході і на Сході. У Центрі та на Півдні. Львів'ян та харків'ян. У Криму та в Одесі. Членів «Правого сектора» і « Русского единства». Цивільних і військових. Служителів церкви. Християн і мусульман. Як завжди, буде «дуже добре», якщо будуть напади на євреїв і синагоги.

Їм потрібні трупи. Кого завгодно. Багато трупів. Чим більше - тим «краще». Потрібна українська версія «двох тисяч убитих мирних осетинів». Чим резонансніша загибель представників тієї чи іншої соціальної групи - тим «ефективніше» пропагандистський удар.

Мета - робити все для того, щоб запустити механізм не просто громадянського протистояння, а саме повномасштабну громадянську війну В УКРАЇНІ, РУЇНИ НОМЕР ДВА.

Якщо нова українська влада, українське суспільство, його окремі частини і групи не витримають, зірвуться, дадуть себе спровокувати, тоді підливати «бензинчику» в  полум'я громадянської війни, що розгоряється, буде справою давно вже відпрацьованої техніки.

Якщо вдасться спровокувати повномасштабну громадянську війну в Україні - нову «руїну» , іншу «махновщину» , український варіант кадировщіни, війну всіх проти всіх, в ході якої рахунок загиблим в Україні піде не на сотні, як на київському Майдані, а на десятки і сотні тисяч чоловік по всій країні, то тоді:

- Для українців і росіян буде отримано підтвердження того, що в Україні настали «загальний хаос, колапс, катастрофа»;

- Для всього світу буде продемонстровано те, в чому В. Путін так пристрасно переконував західних лідерів на саміті НАТО в Бухаресті в квітні 2008 р: «Україна не відбулася як самостійна держава»;

- Для уникнення не вигаданої, а реальної катастрофи жителі України - незалежно від своєї національної і конфесійної приналежності, політичної орієнтації та місця проживання - проситимуть встановлення нехай жорсткого, але абсолютно необхідного порядку;

- Такий порядок, принаймні, для її деяких регіонів, зможе бути забезпечений тільки російськими військами, ввести які в Україну тепер будуть слізно благати всі - від простих жителів Криму і Харкова до Радбезу ООН;

- Це «прохання на колінах» кремлівський володар буде змушений (проти своєї волі, звичайно) зрештою виконати.

І ось тоді , нарешті, здійсниться Страшна помста. Страшна помста Володимира Путіна.

Помста вільним українцям, що осмілилися вже двічі за останнє десятиліття не тільки не послухатися наказів кремлівського володаря, не тільки повалити дружнього йому диктатора, одночасно вселивши неймовірне почуття надії іншим народам, що знаходяться під владою подібного роду бандитів, насамперед, російському народу, але і почати демонструвати всьому світу як накрадені ними багатства, так і інструменти, механізми і технології утримання такої ж кримінальної влади.

Головне, найскладніше завдання для нової української влади, для всіх громадян України сьогодні - у тому, щоб вистояти, витримати, проявити терпіння, стриманість, витримку.
Не дати спровокувати себе на масове самогубство. Не дозволити принести себе і свою країну в настільки бажану жертву сусіднього диктатора.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Іларіонов дає гарні поради. Особливо вчора 1 березня 2014 р. по Гром-ТБ

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Іларіонов дає гарні поради. Особливо вчора 1 березня 2014 р. по Гром-ТБ