Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генпрокуратура: У СБУ працювали агенти ФСБ

Попередня влада України працювала в інтересах іноземної держави, а в СБУ працювали представники ФСБ Росії. Про це повідомив в.о. генерального прокурора України Олег Махніцький у прямому ефірі спільного проекту «Шустер Live» та «Громадського телебачення» у неділю ввечері на Першому національному телеканалі.

Як наголосив генпрокурор, встановлено, що конфлікт у Криму виник не спонтанно, спецоперація готувалася впродовж декількох років, пише УНІАН.

«Дійсно, протягом останніх чотирьох років колишня влада в Україні здала національні інтереси, вона діяла виключно на поповнення власної казни, особистих кишень. Зате вона здавала національні інтереси і діяла в інтересах іноземної держави, і дійсно протягом останніх чотирьох років поступово здійснювались злочини. Здійснювала Служба безпеки, і в Службі безпеки працювали не лише громадяни іноземної держави, а там також працювали працівники ФСБ та інших спецслужб Росії», – сказав Махніцький.

За його словами, ведеться розслідування і винні будуть притягнуті до відповідальності.

«І все робилося, і цей сценарій готувався заздалегідь, і відповідно, по всіх цих фактах буде дано оцінку і буде прийнято рішення, і всі ці особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності», – наголосив Махніцький.

Нагадаємо, 1 березня Рада Федерації Федерального зібрання РФ задовольнила звернення президента Росії Володимира Путіна про введення військ в Україну. В Україні привели у повну бойову готовність Збройні Сили України. Також МЗС України закликало НАТО, США і ЄС захистити територіальну цілісність країни.

Через дії Росії щодо України, Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Великобританія, США і ЄС не будуть брати участь у саміті G8, який мав пройти у червні цього року в Сочі.

2 березня НАТО закликало Росію негайно вивести свої війська з України і відмовитися від планів вторгнення в будь-який з регіонів країни.

Додамо, що після телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним канцлер ФРН Ангела Меркель зробила висновок, що російський президент втратив зв’язок з реальністю і знаходиться в іншому світі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи