Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна у Просторі пригод. Злітаємо!

Якщо ще недавно ставилось питання про розділення на «хороших» і «поганих», то тепер – про розділення на «своїх» і «чужих». Кожен, хто сьогодні за Україну, – це свій. Навіть якщо він «сучий син» – то це тепер наш «сучий син».

Обов’язковою умовою творення нового світу є виявлення світлих людей і об’єднання їх у нову аристократію. Такого роду розділення і об’єднання особливо швидко відбувається у кризові періоди.

Обрані і прокляті

Слово «криза» (гелленською κρίσις) означає «рішення», «визначення». Саме під час кризи виникають найкращі умови для швидкого пізнання справжньої сутності людини. Як писав про сутність кризи Рене Генон, «зважування всіх “за” і “проти” і розділення результатів на “позитивні” і “негативні” нагадує нам розділення на “обраних” і “проклятих” – на дві групи, котрим віднині суджено незмінно залишатися такими й надалі» (Криза сучасного світу).

Антикримінальне повстання

Перший етапом української кризи стало повстання проти бандитської влади. Воно тривало рівно 3 місяці – від 22 листопада 2013 року до 22 лютого 2014 року. Скинення кримінального режиму відбулося завдяки гротескній особистості «двічі несудимого» Віктора Януковича, який виступив у ролі персоналізованого зла.

Після усунення від влади відвертих бандитів, антикримінальне повстання негайно перейшло у фазу антикорупційного повстання – проти прихованих бандитів і соціальних паразитів. Це складніша справа, адже доводиться вести боротьбу проти прихованого ворога.

Люстрація

Слово «люстрація» (від лат. lux «світло») означає «просвітлення», «витягнення на світло» (звідси слово «люстра» – світильник). У широкому сенсі люстрація передбачає висвітлення і аналіз поведінки ВСІХ інформаційних суб’єктів і розділення їх на дві частини. У вузькому сенсі йдеться про відсторонення від влади корумпованих політиків та чиновників.

Вже 24 лютого гасло «Тотальна люстрація!» стало головним гаслом в Україні. Проте не пройшло й тижня, як воно відійшло на другий план і поступилося актуальнішому гаслу «Тотальна консолідація!»

Консолідація

Гостра потреба консолідації виникла після вторгнення в Україну російських окупаційних військ у кінці лютого 2014 року, яке супроводжувалося інтенсивною інформаційною війною.

Якщо під час люстрації ставилось питання про розділення на «хороших» і «поганих», то на новому етапі ставиться питання про розділення на «своїх» і «чужих». Кожен, хто сьогодні за Україну, – це свій, незалежно від того, ким він був учора. Навіть якщо це «сучий син» – то  тепер це наш «сучий син», і ми його нікому не дозволимо ображати.   

Це означає, що процес народження нової нації різко прискорився і відразу ж перейшов у конструктивну фазу консолідації. Всі, що заборгували українському народу, отримали унікальну можливість стати «своїми» і заслужити собі амністію. Відтепер «чужі» просто усуваються від державотворення, натомість зі «своїми» боржниками по-доброму домовляємось про відшкодування збитків і починаємо спільну працю заради спільного майбутнього.

Головний об’єднувач

Парадоксально, але Володимир Путін, якого в Україні вважають головним ворогом, насправді виступив надпотужним каталізатором об’єднання нової української нації. Якщо на етапі антикримінального повстання в ролі «Доктора Зло» виступав Янукович, то на етапі консолідації таким став Путін.

Цей московський дядько зробив неймовірне: загрозою гарячої війни він за якийсь тиждень об’єднав українців, росіян, татар, євреїв і навіть олігархів. Російськомовні жителі Криму тепер вважають «своїми» українців, натомість «чужими» – російських окупантів, які порушили нормальне життя краю і зірвали курортний сезон.

Та це ще не все: Путін може стати головним гарантом справжньої незалежності України. Річ у тім, що після Майдану-2014 з’явилася реальна загроза перемелювання України жорнами західної цивілізації (ЄС і НАТО).  Проте завдяки героїчним зусиллям Путіна, який тягне Україну до себе, маємо шанс стати нейтральною державою без іноземних військ і воєнних баз. Нейтралітет, оснований на військовій і економічній самодостатності, – це саме той статус, який потрібний Україні для виконання місії планетарного духовного і цивілізаційного центру.

Вгору просування – без краплі вагання!

Антикримінальне повстання підняло Українців з Простору страждань (стану пасивного терпіння) у Простір боротьби. Тут важко перемагати: більше сотні загиблих, більше тисячі поранених. Але ми перемогли – і нам це сподобалось!

Нинішнє протистояння з Росією – це вже Простір пригод. Ми перемогли цього імперського монстра значно швидше, чим Януковича, причому без жодного пострілу і без жодного пораненого. Натомість маємо величезний спалах активності, щиру взаємодопомогу, колосальну самоорганізацію. За нами знову, зачаївши подих, спостерігає весь світ.

Не зупиняймося! Прискорюємо творення нового світу, піднімаємось у Простір волі. Пройде небагато часу, і Україна перетвориться на глобальну державу-громаду – священну Вишню Борію, Український Пульсар, планетарний центр нового циклу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Для успішного просування вгору українцям треба виконувати три настанови первинної релігії Білої людини: Освячуйся! Озброюйся! Плодися! При цьому маємо скидати баласт, який тягне нас донизу: інформаційний бруд, помилкові стереотипи, шкідливі звички. Натомість треба перебувати в бадьорому стані духу, підтримувати своє тіло чистою їжею і фізичною активністю, поширювати навколо чистоту і порядок, наповнюватися позитивною інформацією, спілкуватися зі світлими людьми, робити добрі справи. Три головні рекомендації:

1. Освячуйся! Застосовуйте практику Живого Слова – це найефективніша методика самозцілення і прискореного підняття у простір позитивних подій.

2. Озброюйся! Долучайтеся до загонів самооборони – це найголовніші центри кристалізації нової української нації. Вогнепальна зброя, інформаційні технології, комп’ютери, метафізичні знання, українська мова – це все зброя нової раси.

3. Плодися! Оновлених, чистих, світлих українців має бути багато. Хто може – хай народжує дітей. Хто не може – хай підтримає молодих щирою порадою, грошима, їжею, одягом, зв’язками. Діти вже перебувають у Просторі волі, і що їх більше, то більше навколо радісного сміху і швидший підйом угору всієї нації.  Дайте героям нові тіла!

Злітаємо!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

++

Немає релігії понад істину

Коментарі

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

++

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Люстрація дійсно не змогла пройти нормально, бо ніде правди діти, були на Майдані і випадкові люди. Вони більше бажали захистити свої власні амбіції і приїхавши додому "героями", почали проводити "люстрацію", усуваючи людей, які працювали чесно, ніколи не поклавши до кишені державних грошей

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Виглядає так. Одна жидівська банда обікрала Україну і розчинилася. Нікого не покарано. Друга жидівська банда каже Казна Пуста. Хлопці затягуйте пояси, бо тепер нам треба творити капітал на ваших спинах. Люстрація відсутня повністю. Без люстрації все це не мало жодного змісту. Чому Коломойський не прозвітується куди він вивіз кілька річних бюджетів України? Хай поверне і не треба кредитів. Не поверне і ніхто про це навіть не обмовиться. Поки ми не будемо говорити чисту правду, будемо в просторі страждань. Бо правда від Творця, а брехня від сатани.

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

+++

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Сергій Середина.
0
Ще не підтримано

я за український народ і за те, щоб у сокола було все-таки два крила, бо летіти з одним крилом не вийде

Зображення користувача Тур Ярий.
0
Ще не підтримано

Щоб утриматися в просторі пригод необхідно докладати зусиль. Тяжіння до стабільності через повернення у минуле потягне українців у нижчі простори. Лише динамічний рух у вишнє майбутнє приведе нас у безпечний простір. Сьогоднішні події сприяють до тотальної реформи армії. Політики і бізнесмени сьогодні менш категоричні щодо потреби тотальної зміни політичної системи нашої держави. Українізується по змісту південь та схід держави. Український етнос почав асоціювати Україну із Добром та Людяністю, та готовий їх примножувати та захищати. Ще трохи і швидкість руху України дозволить їй вийти на "орбіту".

Все тільки починається!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Підтримую...Особливо правильним звучить ідея про людей із метафізичними знаннями.Група таких людей може виконувати завдання, які здаються неможливими..Хай буде..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую! Чудова стаття, гарно пояснено. Сподобався вираз "героїчний вчинок Путіна" ))). Так, любимо всіх! Всяка подія відкриває двері до чогось більшого, головне вміти реагувати на події.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!