Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кримська недостатність

АРК є фінансово самодостатньою лише на 34%, решта її витрат дотуються з Державного бюджету України. Курортний сезон фактично зірваний, а це означає, що збитки понесуть не лише туроператори, а й скарбниця Криму. Туризм, як відомо, є одним з найбільших джерел доходу Криму і щорічно приносить йому близько 500 мільйонів гривень. 

Верховна рада Автономної республіки Крим (АРК) своїми рішеннями змінила склад уряду і призначила референдум про розширення прав автономії. Значна частина населення півострова готова проголосувати за це рішення не усвідомлюючи, що життєдіяльність АРК більш ніж на половину забезпечується за рахунок держбюджету України.

Значна частина населення півострова налаштована рішуче і готова проголосувати за розширення його автономії. Фактично це означає від'єднання Криму від України. У більшості випадків люди мотивують свій вибір лише політичними поглядами, не завжди розуміючи економічні наслідки свого рішення.

Півострів не здатний самостійно підтримувати власне життєзабезпечення, більшу частину ресурсів він отримує з материка. У разі від'єднання Україна навряд чи буде відключати в Криму газ, воду, електрику або телекомунікації, але, цілком ймовірно, підніме тарифи.

Повний текст статті читайте російською тут.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Краще розкажіть як вберегти Донеччину та Слобожанщину.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Краще розкажіть як вберегти Донеччину та Слобожанщину.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Треба по усіх ЗМІ показувати злочини минулої окупації: фотодокументи голодоморів, розкуркулень, наголошувати на невиконанні тодішніх обіцянок типу "равєнства і брацтва".
Офіційно переловити усіх порушників конституційного порялку, та показати їх фото, та назвати їх правильними іменами - злочинці, зондеркоманди. Показати за чиї гроші та які акції планували. Розвісити їх фото "розшукується такий-то, злочин такий-то". Безкарність провокує. Щоб російські зондери боялися сюди їхати.
Проголосити цілі окупації: забрати можливість качати свій сланцевий газ і т.ін.
Наголошувати, що при відстоюванні своїх прав, Україна матиме і свій газ і промисловість і рівень життя набагато вищий, ніж у росіян.
Повністю перекрити ворожу пропаганду. Не вживати термінологію окупанта.
Розказувати про кричущі проблеми жителів Кубані та Ставропілля.

VAKULA