Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На кримському референдумі в інтернеті нарахували 102% голосів

Світ:

Спеціально до референдуму про статус Криму, який повинен відбутися цієї неділі, самопроголошене керівництво автономії вирішило провести онлайн-тренування, щоб показати думку людей з приводу цього питання. Для цього за кілька днів було створено спеціальний сайт http://referendum2014.org.ua/voting, де всі охочі могли проголосувати за статус Криму – “воз’єднання з Росією на правах суб’єкта федерації” чи “за відновлення Конституції Криму 1992 року та залишання в складі України”

За перший варіант, згідно графіків, проголосувало 78% опитаних, а за другий – 24%. Відповідно, загальна кількість опитаних – 102%, що є нонсенсом.

Опитування не є репрезентативним та не претендує на будь-яку значимість, адже в ньому взяли участь всього 25 тисяч осіб (невідомо, скільки з них справді голосували, а скільки виявились ботами), в той час як населення Криму становить понад 2 млн людей.

Наразі сайт зі скандальним опитуванням недоступний – скоріш за все, його вже закрили.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи