Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Крим очікує економічне ембарго та відсутність робочих місць - ексклюзив

Спецтема:

Експерт Фонду суспільної безпеки Юрій Гаврилечко  в ефірі «Радіо-Ера» висловив свою думку з приводу того, скільки коштуватиме приєднання Криму до Росії і як може змінитись сонячний півострів. Крім російського бізнесу, там жодних грошей не буде. В Криму немає великих підприємств, ніхто не буде будувати нові підприємства, тому що поки що нема сенсу з логістичної точки зору. 

Коментуючи потужну агітаційну кампанію, яка зараз відбувається в Криму, експерт зазначив: «Коли кажуть, що у Криму будуть російські зарплати, російські пенсії, так, може й будуть. Але для кого і в якій кількості? Я вам приведу дуже просту ситуацію. Референдум, приєднання – дуже добре. І відповідно держказначейство України блокує всі рахунки із 17 березня. Жодної копійки ніхто не отримає. Ніяких пенсій, ніяких соціальних виплат, ніяких заробітніх плат. А для того, щоб отримати їх з Росії, потрібна інфрастуктура. Як отримати? Хто буде отримувати? Скільки буде отримувати».

Гавриличенко зауважив, що навіть перехід з однієї валюти на іншу – це дуже довготривалий процес. А тому, у перехідний період кримчанам потрібно буде використовувати ті грошові запаси, які вони заощадили, тому що, щоб Росія почала вкладати якісь кошти у півострів, потрібно розробии вже іншу інфрастуктуру.

Окрім того, експерт вважає, що якщо півострів відділиться, то робочих місць стане менше.

«Крім російського бізнесу, там жодних грошей не буде. В Криму немає великих підприємств, ніхто не буде будувати нові підприємства, тому що поки що нема сенсу з логістичної точки зору. Що в Криму будувати?..Буде економічне ембарго. Це вже всі заявили», - додав Гаврилечко.

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Отже, москалі спробують захопити Запорізьку та Херсонську області.

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Отже, москалі спробують захопити Запорізьку та Херсонську області.

https://t.me/ETEPHET