Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У “Свободі” кажуть, що люди не будуть добровільно здавати зброю, бо вони налякані

Світ:

Місячники по здачі зброї ні до чого не приведе, бо люди налякані, вони бачили, що влада вбиває людей вогнепальною зброєю. Таку думку сьогодні в кулуарах парламенту висловив народний депутат, свободівець Юрій Сиротюк.

За його словами, ухвалена сьогодні постанова ВР про розброєння носить виключно політичний характер, адже існуючим законодавством вже заборонено використання вогнепальної зброї, за це передбачена кримінальна відповідальність. Крім цього, нагадав він, заборонено існування незаконних організованих формувань.

“Революціогінність породила ситуацію, що режим почав вбивати мирних громадян. Мирні громадяни почали захищатися зі зброєю. І сьогодні або ми визнаємо їх всіх злочинцями, або створимо правові механізми того, щоб громадянин України був на рівних захищений, як бандит”, - зазначив Ю.Сиротюк.

“Тому, коли ми робимо місячники по здачі зброї - це ні до чого не приведе. Люди налякані, вони бачили, що влада вбиває людей вогнепальною зброєю. Люди знають, що у кожного бандита є зброя. Тому треба урівняти права”, - наголосив нардеп.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А так воно і є.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А так воно і є.