Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Агресія в ім'я "слов'янської єдності"

Світ:

Російські прапори, пісні, стрічки і розмови про слов'янське єднання викликають стійку відразу. З ними в місто прийшли ненависть і смерть. Нічого світлого нести не може. Відмінна риса проросійських мітингів сепаратистів у Донбасі - невмотивована агресія і нетерпимість стосовно опонентів.

Тваринна ненависть до всього, що не вписується в картину російського світу. Побої, вандалізм - все це відбувається в Донецьку кожні вихідні. Чомусь прихильники слов'янського братства не здатні відстоювати свої ідеї цивілізованими методами.

Картина маслом - демонстрація в неділю. Натовп з російськими прапорами перекрила рух по вулиці Артема і проспекту Миру, створивши пробку з машин. І раптом в цій пробці хтось із орків помітив машину з прапорцем ЄС. Не "Правого сектора", не якихось фашистів, а всього лише Європейського Союзу. Це викликало напад ненависті - в машині розбили скло, розрізали шини ножем. Мирні мітингувальники, ага...

Після всього, що сталося в місті в ці останні дні: російські прапори, пісні, стрічки і розмови про слов'янське єднанні викликають у мене стійку відразу. З ними в місто прийшли ненависть і смерть. Нічого світлого ця озвіріла орда за визначенням нести не може.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А таки не може!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А таки не може!