Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 72
  • Переглядів: 79

ЯК ПІДВИЩИТИ СВІЙ РІВЕНЬ ЕНЕРГЕТИКИ?

Все в світі складається з енергій. Людина, будучи енергією, постійно взаємодіє з іншими енергіями Світу. Термін "енергетика" в езотеричному сенсі означає здатність будь-якого об'єкта (живого або неживого) засвоювати,використовувати і випромінювати енергію.

Можна умовно виділити дві форми енергії людини: фізіологічну і вільну. Фізіологічна енергія утворюється в результатізасвоєння їжі. Вільна енергія - це енергія Космосу, що проходить через тіло людини. Разом ці два види енергії формуютьенергетичну оболонку людини.

З енергетикою безпосередньо пов'язані фізичне здоров'я, настрій, життєвий тонус - якість життя людини. Тому самерозуміння себе, як енергії, усвідомлення принципів роботи з енергією і принципів взаємодії енергій - важливий крок на шляху духовного розвитку людини.

Свій рівень енергетики можна посилювати декількома способами:

1. Мрії, цілі
Наявність мрій і цілей, до яких ви день за днем прагнете, дає вам величенний обсяг вільної енергії. Але це відбувається лише в тому випадку, коли мрії та цілі є вашими, а не нав'язані вам іншими людьми. Коли душа і розум єдині у своїх прагненнях, ви знаходите величезний обсяг енергії для свого використання.Немає кращого відчуття, ніж почуття, що ваша мрія рухається до вас. Якщо ви йдете своїм шляхом, то Всесвіт буде супроводжувати вас у всьому і постачати необхідним обсягом енергії завжди!
 


2. Віра
Не важливо, у що ви вірите: в Бога, в Вищий розум, у Всесвіт, в надсвідомість або в щось інше, ваша віра в цю Вищу Сутність повинна давати вам вільну енергію в достатньому обсязі. Якщо ви не відчуваєте цього, тоді, можливо. вам варто розвивати вашу віру. Дуже хороша аффірмация: «мій світ піклується про мене». Повторюючи цю афірмацію, через кілька днів ви почнете відчувати абсолютний спокій і величезний приплив енергії, адже вам більше нема чого боятися. Ваш світ про все подбає. Фразу про мій світ можете замінити на те, у що ви вірите, наприклад «Всесвіт піклується про мене»

3. Любов
Любов - це дуже потужне та позитивне почуття. Коли ваше серце наповнене любов'ю, ви відчуваєте величезний ентузіазм і таке відчуття, що можете зробити усе! Це почуття є потужним джерелом вільної енергії.

4. Енергетична гімнастика
Енергетична гімнастика - це вправи, спрямовані на розширення енергетичних каналів. В наступних повідомленнях будуть представлені одні з найбільш потужних вправ для підвищення енергетики.

5. Подяка
Як ви себе відчуваєте, коли ви дякуєте від усієї душі будь-кому за яку-небудь послугу? Постарайтеся бути вдячним за все хороше, що у вас є. Це забезпечить вам додатково великий обсяг вільної енергії

6. Мистецтво
Мистецтво оживляє душу. Коли ви займаєтеся мистецтвом, ви є провідником божественної енергії.

7. Музика
Музика - це енергія в чистому вигляді. Увімкніть музику, яка вам подобається. Можете зробити гучніше, щоб потік енергії був більшим, і беріть, скільки зможете.

8. Хобі
Хобі - не що інше, як заняття для душі. Все, що ви робите для душі, надає вам енергію

9. Спілкування з людьми, які володіють високою енергетикою
Існують люди, які володіють дуже високим обсягом енергії. Їм цієї енергії вистачає з достатком і навіть переливається через край. При спілкуванні з такими людьми ця енергія мимоволі переходить до співрозмовника. До таких людей всі відчувають великі позитивні почуття. Іноді навіть не знають, чому. Всі успішні люди володіють високим рівнем енергетики, і тому після спілкування з такими людьми ви завжди виходите в піднесеному настрої. Коли вони входять в кімнату, вона просто заливається невидимим світлом.

10. Самонавіювання
Для цього досить використовувати візуалізацію і енергетичну гімнастику. Можливе використання самонавіювання в чистому вигляді для підвищення рівня енергетики.

11. Домашні тварини
Я думаю, тут не потрібно пояснень. Коли б ви не подивилися на своїх улюбленців, вони завжди викликають приємні почуття.

12. Обмін на фізичну енергію
Під час занять спортом, активного відпочинку ви втомлюєтеся фізично, але ваш життєвий тонус завжди підвищується. Ранкові пробіжки, плавання, заняття в тренажерних залах завжди дає вам додатковий запас енергії.

13. Обмін на гроші
Це не що інше, як пожертвування. Ви віддаєте гроші без очікування повернення, а натомість Всесвіт дає вам енергію.

14. Секс
Найпотужніше джерело вільної енергії.

Ви можете забути все, що сказано вище, але якщо ви запам'ятали хоча б одну фразу, значить ви дуже багато придбали, читаючи цю статтю.

Ви отримуєте енергію, коли відчуваєте позитивні почуття, і витрачаєте енергію, коли відчуваєте негативні почуття.

Тому наповнюйте своє життя позитивними думками, почуттями та подіями.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

ця тема набагато ширша, для її охоплення не вистачить і кількасот книг

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

ця тема набагато ширша, для її охоплення не вистачить і кількасот книг

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

э такий всилів: усе геніальне - просте.
крім того якщо самий лінивий буде бодай хоч щось робити із цього спику то для нього це вже буде величезний +