Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

14 речей, яким не вчать у школі

Не сприймайте все надто серйозно. Те, що сьогодні здається великою проблемою, ви можете навіть не згадати через три роки. Якщо ставитися до себе, своїм думкам і емоціям занадто серйозно, то це принесе тільки непотрібні страждання. Тому охолоньте і розслабтеся. Ваш настрій зміниться чудесним чином.

1 . Правило 80/20 (принцип Парето)

80 відсотків усіх отриманих вами доходів приносять вам лише 20 відсотків вашої діяльності. Багато чого з того, що ви робите, насправді не так вже необхідно, як ви вважаєте.

2 . Закон Паркінсона
Ви можете робити те, що вам треба набагато швидше, ніж ви думаєте. Чим більше часу ви виділяєте на завдання, тим більше витратите.

3 . Групова операція
Хороший спосіб виконати нудні і одноманітні завдання швидко - робити весь комплект один за одним.

4 . Спочатку віддавайте, а потім отримуйте. Саме в такому порядку , а не навпаки. З часом ви отримаєте більше, ніж віддали.

5 . Випереджайте події. Не гальмуйте .
Це не тільки позбавить вас очікувань, але і доставить вам задоволення - ви відчуєте, що маєте владу керувати своїм життям .

6 . Помилки і невдачі - це добре.
Вони дозволяють придбати безцінний досвід, дізнатися безліч цікавого і стати успішним, тому що успіх в житті нерідко приходить лише в тому випадку , якщо ви не піддалися невдач і помилок. Він приходить лише до наполегливих.

7 . Не ставтеся до себе занадто суворо
Це лише створює додатковий непотрібний внутрішній біль і забирає дорогоцінний час.

8 . Створюйте хороший контакт
Ставтеся до будь-якій зустрічі , як ніби там присутні ваші найкращі друзі. І ви починаєте спілкування саме з такою установкою замість того, щоб нервувати.

9 . Скористайтеся особливостями ретикулярної активізуючої системи як своєю перевагою
Ця система фокусування, РАС, розташована в мозку. Щоб її використовувати, вам необхідно по-справжньому зосередитися на тому, чого ви хочете і постійно підтримувати свою увагу (наприклад, листочок паперу, на якому ви можете виписати дещо з цього поста, на зразок "Спочатку віддавай " або " Іди на контакт") .

10 . Ваше ставлення змінює реальність
Песимізм може ховатися за маскою реалізму . Але це тому, що ваша РАС налаштована на сприйняття негативу, який ви хочете бачити. Саме тому ви опиняєтеся кожного разу правим . З іншого боку, може бути краще не бути правим у таких ситуаціях. Якщо ви спробуєте кардинально змінити своє ставлення , замість того , щоб просто розглядати цю можливість , ви будете приємно здивований

11 . Подяка - простий спосіб відчути себе щасливим
Якби мені хтось сказав, що почуття подяки, випробовуване всього лише хвилину-другу, являє собою відмінний спосіб перетворити поганий настрій в хороше, я б серйозно тренувався бути вдячним. Це також чудовий засіб підтримувати позитивне ставлення до навколишньої дійсності і концентруватися на правильних цілях. А ще - робити щасливими інших . Що в свою чергу зробить вас ще щасливішим - емоції заразливі.

12 . Не порівнюйте себе з іншими
Якщо ви порівнюєте себе з іншими , ви дозволяєте зовнішньому світу контролювати своє самовідчуття . Перепади настрою вам забезпечені.
Набагато більш продуктивно порівнювати себе з собою ж . Щоб побачити , наскільки ви просунулися вперед , яких цілей ви досягли і як ви виросли над собою. Можливо , це звучить не так вже і чудово, але зрештою це принесе внутрішній спокій, зміцнить силу волі і наповнить вас позитивними емоціями.

13 . 80-90 % того, чого ви боїтеся, ніколи не станеться насправді
Це - всього лише чудовиська, що існують тільки у вас в голові. І якщо це все-таки трапляється, то найчастіше все не настільки жахливо, як ви очікували. Занепокоєння в більшості випадків є всього лише марною тратою часу.

14 . Не сприймайте все надто серйозно
Те, що сьогодні здається великою проблемою, ви можете навіть не згадати через три роки. Якщо ставитися до себе, своїм думкам і емоціям занадто серйозно, то це принесе тільки непотрібні страждання. Тому охолоньте і розслабтеся. Ваш настрій зміниться чудесним чином.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Світе, за такі чудові поради!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Світе, за такі чудові поради!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Саме так: настрій є заразним, тому важливо наповнювати себе веселими думками і спілкуватись по-можливості з світлими людьми

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.