Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Турчинов: РНБО починає антитерористичну операцію із залученням військових

Рада національної безпеки та оборони розпочинає широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних Сил України. Про це у своєму зверненні заявив в.о. президента України Олександр Турчинов.

"Ми робили все, аби уникнути людських жертв. Але ми готові дати відсіч всім спробам вторгнення, дестабілізації та терористичним діям зі зброєю в руках. РНБО прийняла рішення розпочати широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних Сил України. Ми не дамо Росії повторити кримський сценарій у східному регіоні України", - заявив Турчинов.

Він також додав, що кров, яка пролилась у містах Східної України, зокрема у Слов"янську під час АТО, - "пролилася на війні, яку проти України веде Російська Федерація".

"Агресор не зупинився і продовжує організовувати заворушення на сході країни. Це не війна між українцями. Це штучно створена ситуація протистояння, яка має на меті послаблення та знищення самої України", - зазначив в.о. президента.

"Але, врешті, це послаблює наших ворогів. Росію сьогодні засуджує весь цивілізований світ", - додав Турчинов.

Як відомо, Турчинов заявив, що всі загарбники адміністративних будівель на Сході України не будуть переслідуватися, якщо до ранку понеділка складуть зброю і звільнять будівлі.

Нагадаємо, 12 квітня сепаратисти захопили міський відділ міліції в Краматорську. Також вони захопили будівлю міської ради і вивісили там прапор так званої "донецької республіки". Спроби мера міста порозумітися із сепаратистами не увінчалися успіхом.

Як відомо, вранці 13 квітня у Слов'янську почалася антитерористична операція під керівництвом СБУ.

Тим часом у Єнакієвому сепаратисти захопили  будівлі прокуратури, міського відділку міліції та міської ради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Та я взагалі дивуюся, як наша влада лишень додумалася до такого?
Це щось з області фантастики) Певно вона теж хоче побавитися в героїв України..

Коментарі

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Навряд щоб хтось з "сепаратистів" добровільно склав зброю.
Принаймні у Слов*янську керують сепаратистами професіонали. Загальна кількість озброених людей становить не менше 600. Є підтримка місцевого населення. "Мирні" люди слугують живим щитом. "Сепаратисти" обороняються. Для їх нейтралізації потрібна 3-5 кратна перевага. Можливі величезні втрати. Застосування військової техніки в умовах міста-дурниця, спалять коктейлями Поки що антитерористична операція захлинулась, з жертвами. Якщо вже ліквідувати, так керівників та спонсорів. Вони ж всі відомі. А інакше можна покласти всі боездатні сили ні за цапову душу.

Зображення користувача Ірина Висота.
0
Ще не підтримано

Як Путін і обіцяв у своєму першому після довгого мовчання про ситуацію у Криму, він заявив, якщо пам'ятаєте: " Впереди будут стоять дети и женщини, и пускай попробуют в них стрелять!" Ось таким щитом рос.спец служби і користуються у захопленні різних держ.установ.
Будемо молитися, щоб було поменше жертв. Хоча я радісно привітала рішення уряду про антитнрористичну операцію. Пора порядок навести.

Твори!!!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Та я взагалі дивуюся, як наша влада лишень додумалася до такого?
Це щось з області фантастики) Певно вона теж хоче побавитися в героїв України..