Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Господарі Донбасу готові впустити окупантів, щоб і далі експлуатувати народ - Сенченко

Такою ж логікою керувався і втікач до Росії - екс-президент Віктор Янукович, коли звертався з проханням до президента РФ Володимира Путіна ввести війська в Україну. Вони сьогодні готові на все: торгувати суверенітетом країни, аби зберегти контроль над ресурсами і над людьми.

Представники так званої еліти Донбасу готові допустити на територію регіону російських окупантів, щоб зберегти свій контроль над ресурсами та людьми. Про це заявив у вівторок в ефірі "Шустер Live" на Першому Національному тимчасово виконуючий обов'язки заступника голови Адміністрації Президента України Андрій Сенченко.

"З 1991 року не було ніякої демократії в Донбасі. Еліта, яка сформувалася, вона перерисовувалася, переформатовувалася, але обличчя всі ті ж. Ця еліта зараз намагається будь-якою ціною зберегти контроль над ресурсами Донбасу і зберегти за собою право на експлуатацію мільйонів людей, які живуть у Донбасі. Заради цього вони готові на все - впустити окупантів", - сказав він.

На переконання чиновника, саме такою логікою керувався і втікач до Росії - екс-президент Віктор Янукович, коли звертався з проханням до президента РФ Володимира Путіна ввести війська в Україну.

"Згадайте Януковича, який з Ростова-на-Дону звертався до Путіна з проханням ввести війська в нашу країну. Це та сама логіка. Вони сьогодні готові на все: торгувати суверенітетом країни, аби зберегти контроль над ресурсами і над людьми", - наголосив А.Сенченко.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

https://t.me/ETEPHET