Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зустріч з Ігорем Каганцем на Майдані: про перемогу Української держави (фото, аудіо)

Категорія:

У четвер 17 квітня 2014 р.  у Прес-центрі Майдану відбулася зустріч з письменником і футурологом Ігорем Каганцем на тему "Поточна ситуація і нова система державотворення". Слухачі отримали загальне уявлення про напрямки роботи Інституту метафізичних досліджень: походження людини, історію хрестиянства, традиційну символіку, український націоналізм, зцілення людини, правильне харчування, новітнє державотворення, Швейцарську модель. 

Аудіозапис зустрічі з запитаннями і відповідями:

Завантажити аудіо, mp3, 66.18 Мб

Зустріч відбулася на гостинне запрошення майданівської спільноти і пройшла під сонячно-блакитним прапором.

Світлини люб’язно надали Зірка Вітошинська і Володимир Щербина.  

Почали з загального знайомства: Ігор Каганець розповів про сайт і видання "Народний Оглядач", книгу "Пшениця без куколю", журнал нової еліти "Перехід-IV".  

Журнал Перехід-IV видається з 1998 року. Останній випуск - подарунковий, з аудіодиском "Реформація: 25 пунктів". 

Трохи поговорили про книгу "Пшениця без куколю" і про те, що вчення Ісуса Хреста та історія Церкви радикально сфальсифіковані:

 

Невимушено перейшли до соціальної паразитології і правильного харчування, поговорили про тривалість життя, метагеном, три типи мікрофлори, автоліз і пранічне живлення.

Хід розмови розвивався спонтанно, без наперед заданого плану. Коли заговорили про харчування і простори подій, то невимушено перейшли на розмову про вакцинацію, фармацевтику і самозцілення. Українці постійно займаються самознищенням.

Окрема тема - про дітей, їхнє харчування, перебування у просторі Царства божого і абсолютну захищеність у цьому просторі.  

Після цього перейшли до запитань і відповідей. Перше запитання стосувалося українського культу предків та реінкарнації.  Ігор Каганець повідомив, що автори трьох кращих запитань отримають у подарунок журнал Перехід-IV. 

Головна тема, яка проходила головною лінією через всю зустріч, стосувалася творенню нової Української держави як нейтральної, озброєної до зубів, з розвиненим самоврядуванням за Швейцарською моделлю

Найактивніші учасники отримали в подарунок журнал "Перехід-IV" з аудіодиском.

 

Тут можна прослухати музику з аудіоальбому "Реформація: 25 пунктів" - це спільний проект журналу Перехід-IV і рок-гурту "Кому Вниз":

Всі інші учасники зібрання отримали в подарунок два останні випуски Народного Оглядача:

Після закінчення зібрання його учасники ніяк не могли розійтися, люди знайомилися між собою і ще довго спілкувалися надворі.

 

На завершення домовилися про нову зустріч у Прес-центрі Майдану. Стежте за новинами Народного Оглядача! 

Фінальне фото з організаторами зустрічі: 

Вигляд з Прес-центру на Майдан Незалежності:

Якщо вам сподобалась ця публікація, ви можете підтримати перетворення нашого сайту на платформу для колективних пошуків, обговорень, знайомств, експериментів:
Модернізуймо Народний Оглядач!

Відеофрагменти зустрічі від Олександра Правила:


В тему:

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Вельми дякую, пане Ігоре!

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Коментарі

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Вельми дякую, пане Ігоре!

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Це добра новина!З Київа почне відбудовуватись Україна.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Мені сподобалося таке зібрання ще й тим, що люди не хотіли розходитися. Значить люди спраглі такою інформацією! "Блаженні спраглі та голодні праведності, бо вони наситяться".
Рух набиратиме обертів! Продовжуйте, пане Ігоре!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Вітаю з добрим початком поширення нового світогляду серед майданівців - людей із простору боротьби. Дякую за гарні світлини.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Справді, товариство, це розпочалося реальне поширення НОВОГО СВІТОГЛЯДУ в просторах страждань і боротьби. Це не просто поширення нових знань, наприклад, про користь гігієни і санітарії для особистого здоров"я. Це схоже на те, як в часи середньовіччя знайшовся сміливець Джордано Бруно і став доводити, що Земля обертається навколо Сонця. Всі ж кожного дня бачили, що навпаки, Сонце рухається по небу і, значить, навколо Землі. Тому його за таку "єресь" і спалили. От виходить Стратег і каже, наприклад, перед трьома десятками спраглих до нового знання: Хрестос не єврей, а виходець з наших земель і на підтвердження показує свою книгу ПБК. Як таке може бути? - лунають голоси в головах. Мовляв, все життя нам, християнам-українцям, все життя тлумачили (і продовжують!) про євреїв, як "богообраний народ". У відповідь делікатна тиша і каша в головах. Я можу навести власний, на жаль, негативний приклад поширення нового світогляду: ПРО РЕІНКАРНАЦІЮ. І обстановка підходяща: копання могили, похорони. Кажу не для всіх, а окремо одному, що все не так, як нас учать, що людина вмирає навіки. Пояснюю, що людина час від часу відтворюється і я маю на це особисті докази. Може хоч хтось зацікавився і попросив дати почитати ті мої особисті свідчення про реінкарнацію? Може хоч комусь стало цікаво продовжити розмову про його особисте продовження життя? На кращий випадок знизують плечима й відходять. І я приходжу до висновку, що переміна світогляду окремої людини тяжча за вивчення нею якоїсь китайської мови з ієрогліфами. У рідкісних щасливих випадках така переміна в людині стається швидко, бо її душа вже визріла для сприйняття НОВОГО СВІТОГЛЯДУ. Така людина все життя задавала собі питання, щому в житті все наперекосяк? І тут знаходиться Стратег, який все пояснює. І майже на кожне запитання є готова відповідь. Чоловік розуміє, що він щасливо зустрівся із пророком, який проповідує істину. Я ризикну передбачити, що серед одарених Ігором Каганцем "Народними оглядачами" трьох десятків знайдуться лиш троє, які захочуть ближче вивчати нові знання про світ і людину. А як же нам хочеться, щоб такими виявилися всі з них або хоч десяток! Гадаю, що такі ясноосвітлені люди мають навчити новому світогляду своїх дітей та онуків, а потім інших дітей, бо навіть студентів вже вчити запізно. Оце такий тернистий шлях поширення нового світогляду серед українців. Хто вже йде, то його пройде. Хай буде!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Гарно все написали. Єдине: під час Переходу все відбувається надзвичайно швидко. І зміна світогляду - прозріння яке вже з багатьма відбулося - станеться як перемикання тумблера.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Якщо порівняти учасників зустрічей з Ігорем Каганцем перед Майданом і "після" (фактично він ще триває), то можна ствердити, що їхня свідомість значно зросла! Звідти - швидше сприйняття нових знань про Україну, і потреба нових спілкувань...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Хай же таке буде, Зірко-Квітко!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А коли ж відбудеться друга лекція зустріч на Майдані, друже Ігоре?

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Дякую, гарний виступ! Про все!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додав відеофрагменти зустрічі від Олександра Правила. Звук краще слухати в аудіофайлі на початку статті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!