Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З Єнакієва зникли сепаратисти, які блокували міськраду

20 квітня у Єнакієвому на Донеччині з будівлі міськради невідомо куди поділися всі сепаратисти, які протягом тижня блокували адмінбудівлю.

Як повідомляє місцеве видання "30  дней",  з самого ранку над міськрадою знову майорять прапори України та Донецької області. За окупації там були прапори так званої Донецької республіки та Донецької області.

У самій будівлі виконкому нікого немає.  Перед входом у держустанову журналісти помітили чоловіка, який розмовляв по телефону і не розумів, що сталося.

"Я дзвонив Саші Греку - у нього телефон відключений. Потім я подзвонив Жені - він сказав, що розбереться. Я взагалі не зрозумію, що сталося? Якась диверсія! Не збагну, де всі наші", - говорив чоловік, який, напевно, також був одним із сепаратистів.

Також перед виконкомом стоїть порожній автомобіль патрульно-постової служби. Поряд із входом у міськраду стоїть бочка зі сміттям, а за будівлею - покинуті барикади з шин і дрова.

 Сепаратисти зайняли будівлю міськради у Єнакієвому  13 квітня.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це передислокація, пане Альберте.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це передислокація, пане Альберте.