Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генпрокуратура викрила понад тисячу провокаторів, які тероризують Луганщину

Заступник генерального прокурора Микола Голомша заявив про те, що на Луганщині були викриті 1200 провокаторів, які влаштовували масові заворушення та диверсії.
 

Представник Генпрокуратури заявив про те, що наразі правоохоронці розслідують кримінальну справу щодо організації диверсій та безладів на Луганщині. Силовики викрили близько 1,2 тис. сепаратистів, які координували свої дії з Росією.

"В Луганській області розслідується кримінальне провадження по відношенню до цілої групи осіб. Викрито 12 сотень провокаторів, які через нелегальні канали фінансування отримували кошти і зброю, та були покликані вчиняти теракти і диверсії на території держави в координації з нашими сусідами для того, щоб ми не змогли сьогодні провести вибори та мали той безлад, який маємо сьогодні", - заявив Голомша, якого цитує прес-служба ГПУ.

Також він наголосив на тому, що провокатори та різного роду диверсанти прикриваються живим ланцюгом з мирних жителів. Як повідомлялося раніше, у СБУ поскаржилися, що не можуть "бомбити" Слов'янськ через живі щити з мирних жителів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Важко полонити тих провокаторів.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Важко полонити тих провокаторів.