Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Упізнано бойовиків у Слов'янську: росіяни, кримчаки і бійці "Оплоту"

Спецтема:

Видання Ukrainian Policy ідентифікувало кілька бойовиків. Сепаратистами, які орудують в Слов'янську, виявилися росіяни - представники терських козаків, житель Іркутська, кримчани і жителі материкової України.

Євген Пономарьов родом з Бєлорєченська, Краснодарський край. Йому 39 років, він зареєстрований як казак, активний в співтоваристві терських казаків. Він був зображений на багатьох фото, зроблених в Слов'янську і Краматорську. Він також сфотографувався з самопроголошеним "мером" Слов'янська.

Цитата:

Лавров назвав умову застосування сили на Україні.
Якщо російські громадяни будуть атаковані, Росія втрутиться, як це було в Південній Осетії.

Тихон Каретний родом з Росії з Бєлорєченська. Є також членом казацтва.

Євген Ковалев также родом з Бєлорєченська. Помічений у формі терських казаків.

Антон Морозов родом з Іркутська, Росія. Його основний профіль показує його у військовій формі. Серед фото багато неонацистської символіки, в тому числі фото спалювання прапора Ізраїлю.

Олександр Ганчев був помічений в Криму, на його сторінці розміщені відео тренувань з проведення штурму. Він є членом сторінок в підтримку Беркута, Російського маршу, захоплюється страйкболом. У графі місто проживання вказана Горлівка. Також зазначено, що він закінчив школу в Макіївці.

Ігор Георгіївський родом з Криму з Сімферополя. Він був помічений в Слов'янську. Сфотографувався на тлі вертольотів на слов'янському аеродромі, який захоплювали сепаратисти.

Євген Злий також є членом угруповання, яка орудує в Слов'янську. Входить до групи з Донських козаків.

"Едвард Пітерський" містом проживання на своїй сторінці вказав Харків. Він також відмітив, що є членом бійцівського клубу Оплот. Він також підписаний на спільноти, що підтримують Беркут, Антимайдан, за приєднання Південного Сходу України до Росії.

Діма Харківський. На своїй сторінці під фотографією в камуфляжі написав, що вона зроблена в Слов'янську.
Є членом бійцівського клубу Оплот.

Цитата:
На блок-постах у Слов'янська стоять озброєні чеченці.
Про це сьогодні на прес-конференції розповіла дружина вбитого депутата Горлівської міськради Володимира Рибака Олена Рибак. За її словами, вчора ці люди не пустили її в місто на впізнання тіла чоловіка. «Там стоять люди з автоматами, люди чеченської національності, говорять з акцентом, з бородами. Міст був під охороною цих людей», - заявила вона.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Кому цікаво - на сайті-джерелі кожне прізвище має посилання на їх сторінки в соцмережах.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Кому цікаво - на сайті-джерелі кожне прізвище має посилання на їх сторінки в соцмережах.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)