Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фірташ звинувачує Тимошенко в підготовці зриву виборів

Категорія:

Спецтема:

Арештований у Австрії олігарх Дмитро Фірташ звинувачує Юлію Тимошенко у спробі зірвати вибори. Про це він заявив в інтерв'ю ВВС. За його словами, в Тимошенко одне завдання: "перенести вибори будь-якою ціною, будь-якими способами", оскільки зараз вона їх програє.

140501-yatsenyuk-turchinov.jpg

Вона працює.
Вона працює.

"У неї два завдання. Перше: якщо вона не перемагає на виборах, значить вибори не мають відбутись. Для того, щоб вибори не відбулись, їй треба вирішити одне головне завдання – треба придумати, щоб були заворушення, проблеми в країні для того, щоб можна було ввести надзвичайний стан", - нагадав олігарх.

"Коли запроваджується надзвичайний стан, вибори скасовуються, і таким чином вона знову купує час, країна перебуває в тому стані, в якому вона перебуває, знову немає легалізації влади, але при цьому у неї є повна можливість керувати, тому що фізично вона зараз і керує. Неважливо, як це відбувається, вона фізично керує, тому що це її партія, вона головна і вона керує процесами", - сказав Фірташ.

Він також вказав, що сьогодні "вона (Тимошенко), маючи 100 депутатів у парламенті, практично узурпувала владу в країні".

"Ось вона мене зараз всюди звинувачує, що я займаюсь сепаратизмом в Україні. Я хочу поставити собі запитання: тоді хто є хто в Україні? Якщо я перебуваю у Відні під арештом, і я, виявляється, можу так сильно впливати на країну і вирішувати такі питання, то тоді я запитую – можливо, я не тим займаюсь, можливо, у нас не ті лідери, яких ми називаємо лідерами, якщо вони всередині країни не можуть цього робити, а починають звинувачувати людей, які перебувають за межами?", - додав він.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи