Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Балога просить Тимошенко схаменутися, бо у брехні ніколи не буде майбутнього

Політик публічно звернувся до екс-прем'єрки. Каже, що підтримав би її, якби вона зробили висновки після 2007 і 2010 року. 

"Юлія Володимирівна, знаю Вас краще, ніж будь-хто з ваших нинішніх союзників чи опонентів. Хочу сказати, що і сьогодні підтримав би вас, якби ви зробили висновки після 2007 і 2010 року. Але Ви їх не зробили. Більше того – бачу ви озлоблені на всю країну і досі дієте методами того часу, не розуміючи, що країна змінилася, люди на порядок світоглядно виросли і більше не потребують ваших послуг на найвищій посаді в державі. Дуже шкода, що ви цього не розумієте і намагаєтесь будь-що іти до влади", - заявив народний дептута.

"Ви кажете, що не об'єднаєтесь з Добкіним? Та що ви говорите? А Медведчук, Добкін і Путін - це хіба не одна банда? Кому ви це говорите? Для чого обманюєте народ? Якщо б Ви в 2009 році при зустрічі зі мною, коли просили очолити Ваш президентський штаб, не наполягали на тому, щоб в штабі зі мною працював і Медведчук, бо «нам конче потрібен Путін», Ви добре знаєте, історія б була зовсім інша. Але я не погодився тільки тому, що ви хотіли ув’язати те, що ніколи не ув’яжеться світоглядно. Те, чого ніколи не сприйме народ", - підкреслив Віктор Балога.

"Прошу вас – схаменіться хоча б зараз, бо у брехні ніколи не буде майбутнього! Не руйнуйте країну і себе, як політика, в ній. Зрозумійте одне – старі часи уже не повернуться, а країна важливіша будь-яких посад. Чи Ви хочете, щоб я викинув на поверхню все, що досі турбує суспільство по Вашій персоні? Впевнений - не хочете, бо розповідати є що", - наголосив політик.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а що ж йому ще є розповісти?

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а що ж йому ще є розповісти?