Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що насправді відбувається? Інтерв'ю з командиром батальйону "Донбас"

"Зараз я не бачу держави Україна. Я бачу державу, якою Україна може стати, заради цього ми тут. Я бачу якусь мережеву структуру, до якої входять журналісти, члени парламенту окремі, якісь урядові чиновники, лікарі, окремі працівники міліції, у тому числі на високих посадах, сбушники окремі. Ці люди - патріоти України, і вони між собою намагаються координувати свою діяльність. Ось саме в такому форматі - в мережевій структурі патріотів ми співпрацюємо".

Після цього ми бачили, що всі мітинги за Росію збиралися директорами підприємств, шахт, бюджетних установ, мерами обласних міст, тобто всіма тими людьми, які спочатку працювали саме з правлячою Партією регіонів.

Росія тут абсолютно була ні при чому. Фінансувалося це за рахунок місцевих підприємців, підприємств та інше. Нагнітались антиукраїнські настрої.

Перший мітинг, на який вийшов народний губернатор Губарєв і заявив про те, що ми за Росію,збирала Партія регіонів. Зібрали бюджетників, привели з усіх міст, і потім так вийшло випадково, що прийшов Губарєв, йому дали виступити і він цих людей дуже швидко запалив ідеєю федералізації, зігравши на тому що наші гроші відбирає центр. 

Два приклади - практично на кожному підприємстві знімали так звані 15 % на відновлення Майдану. Уявіть, у людини, у шахтаря, забирають зарплату на відновлення Майдану, до якого культивували ненависть ще місяці три до цього. Потім стали знімати на Національну гвардію. Начебто всі про це знали, але ніхто нічого не робив.

Далі ті сили, яких підняла з дна Партія регіонів, всі ці гопники, всі ці колишні монтажники, слюсарі відчули, що вони можуть стати кимось ще: народними мерами, губернаторами  Че Геварами... Вони можуть віджати щось. Подивіться, в Донецьку вже вивезли всі автомобілі з салонів, тому що реально йде мародерство. Ця сила почала виходити з-під контролю, вона почала діяти самостійно. З'явилася група авантюристів, ці люди жодного відношення до ГРУ не мають зараз. Вони від безкарності почали робити все більш масштабні речі. Вони почали захоплювати сбушників, контррозвідників, що саме по собі смішно.

Далі до цього додалися люди, які раніше підтримували Партію регіонів, а зараз вони затуркані пропагандою. Ці люди вважають, що в Росії казкове царство, а Україна - це царство мороку, скрізь їм ввижаються бандерівці. І багато хто з цих людей зараз щиро стоять на мітингах і блокпостах. 

Дивіться також звернення до українців Сходу і Півдня України: 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Так воно й було та є, Оленко.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Так воно й було та є, Оленко.