Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Донецькі сепаратисти підступно вбивають українських військових

Шестеро військовослужбовців загинули й восьмеро поранено в результаті тривалої сутички із сепаратистами 13 травня під Краматорськом Донецької області.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства оборони:

"На окраїні села Жовтневе Слов'янського району, за 20 км від Краматорська, під час руху колона однієї з військових частин Збройних сил була цинічно й підступно обстріляна із засідки. Терористи атакували українських десантників із гранатометів, вели щільний прицільний вогонь зі стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що більш ніж 30 нападників прибули заздалегідь і були розміщені уздовж ріки по кущах. Перший постріл терористів із гранатомета потрапив у двигун одного із БТРів, що підійшов до мосту, після чого пролунав вибух.

Другий БТР намагався проштовхнути пошкоджену бойову машину, що зайнялася, далі від села.

Після першого залпу терористів з важкої зброї загинули два військовослужбовці, ще троє поранено.

Усього в результаті тривалої сутички загинули 6 військовослужбовців Збройних сил і 8 одержали поранення різного ступеня важкості, один важко поранений.

Як повідомляло агентство, два військовослужбовці Збройних сил України загинули під час антитерористичної операції в Маріуполі Донецької області 9 травня.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи