Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ольга Богомолець: Я бачу нашу країну мирною і нейтральною державою, але нас штовхають на інший шлях

Категорія:

Спецтема:

Конфронтація і громадянська війна в Україні була штучно створена політиками. Про це заявила кандидат у президенти України Ольга Богомолець під час своєї поїздки по містах Східної України - Донецьку, Дніпропетровську і Запоріжжю. Насправді, за її словами, людям і Заходу, і Сходу в рівній мірі небайдуже, що відбувається в їх країні, проте всі вони стали заручниками ситуації і живуть на перетині чужих геополітичних інтересів. 

«Все, що відбувається на Сході - це політичний абсурд, повний політичний крах. Для мене, як і для всього народу, найголовніше - розвиток єдиної України. У майбутньому я бачу нашу країну мирною і нейтральною державою, але нас штовхають на інший шлях» , - сказала вона.
 
За словами Ольги Богомолець, за допомогою геополітичної гри і внутрішніх протестних рухів східну частину України намагаються «відштовхнути» до Росії. «А це змусить інші області закликати війська США і НАТО на допомогу, і ми остаточно станемо полігоном для з'ясування чужих відносин та втілення чужих політичних амбіцій», - зазначила вона. 
 
Водночас політик упевнена, що, незважаючи на обмеженість повноважень Президента за новою Конституцією, для наведення порядку їй буде достатньо одного - можливості вільно спілкуватися з людьми. «Тому, що це дорогого коштує - слово має велику силу», - стверджує Ольга Богомолець.
 
Під час своєї поїздки по східних областях кандидат в президенти з жалем констатувала, що сьогодні регіон розсипається на групи, з якими потрібно говорити на різних мовах і різними методами.
 
«Перша група, мінімальна за чисельністю, - це оплачувані терористи і провокатори, які відпрацьовують свої гроші. Вони не хочуть діалогу, бо їм платять не за це», - розповіла вона. Ще одна група, за словами Ольги Богомолець, - це місцеві бандити, підлеглі олігархам, частково з'єднані з силовими структурами. « Є й просто дрібні кримінальні елементи, мародери. Ці люди повинні відповідати за Кримінальним кодексом України», - додала вона.
 
Ольга Богомолець також виокремила українців, якими маніпулюють російські ЗМІ, обіцяючи високі зарплати і пенсії, залякуючи при цьому «бандерівцями» із Заходу. «На сьогоднішній день в суспільстві відбувається розкол: люди хочуть жити в Україні, і лише невелика частина орієнтована на Росію. Їм потрібно дати альтернативу. Тим більше що громадян, незадоволених владою, з кожним днем стає все більше. Це означає, що методи, які застосовує чинна влада - неправильні», - підсумувала вона.
 
Коментар НО: Альтернативою для України є озброєний до зубів нейтралітет без Москви і Заходу. 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

+

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Який на сьогодні рейтинг п. Ольги?

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

+

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

O. Bogomoletc_Lutsk_18.05.2014
Пресконференція, майже 2 год.
Про вакцинацію, зброю і гром.орг. -десь з 1год.20хв.
https://www.youtube.com/watch?v=obTBwB0H5aY

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за линк, пане Богдане!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ольга Богомолець - Миротворець в дії! Таким і має бути Президент. Якщо український народ поділить свої голоси між Богомолець і Ярошем, буде все на своїх місцях: Богомолець - Президент, Ярош - Прем'єр-міністр.

«Тому, що це дорогого коштує - слово має велику силу» - «Тому, що це дорогого вартує - слово має велику силу».
Мені здається, що Слово - не товар, воно вимірюється цінністю, а "коштує" - це коли щось продається, має цінник. Словом не можна торгувати!
Чекаю на Ваші думки, панове сенсарівці! :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)