Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці переорієнтувались з відпочинку в Криму на Карпати

Світ:

Один з найбільш популярних сайтів про відпочинок в Карпатах – Karpaty.info – фіксує різке зростання українського трафіку, зокрема під час травнених свят. Українці різко переорієнтувались з відпочинку в Криму на Карпати.

Ганна Сидоренко, засновник та керівник Karpaty.info повідомила на своїй сторінці у Facebook, що цьогорічна відвідуваність сайту в період травневих свят зрівнялася з передноворічною, яка завжди була найбільшою в році.

Цитую дослівно: "ітогі подвєдьом. За результатами анексії Криму відвідуваність сайту karpaty.info у період травневих свят майже зрівнялася з передноворічною, яка завжди була найбільшою в році. Раніше по відношенню до травневих свят і літнього періоду відпусток (липень-серпень) передноворічна відрізнялася у півтора-два рази. Думаю, тенденція обирати Карпати замість Криму (особливо серед тих, хто хоче власне в гори) зберігатиметься до повернення півострова законному власнику".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи