Зображення користувача Святослав Стеценко.
Святослав Стеценко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Реформуємо оборону за швейцарським прикладом

Владо! Якщо ти нас не чуєш - ми примусимо почути! Я особисто розпочинаю підготовку мітингу за докорінну реформу оборони країни. Такий мітинг ми проведемо в Києві. Маємо зібрати кожного киянина, який поділяє наше прагнення. Потрібно показати потужну силу відповідальних вільних громадян - захисників країни.

Протягом трьох місяців брав участь у сто-п'ятьсот зустрічах, нарадах, перемовинах громадянських активістів про докорінну реформу оборони країни, подібну до швейцарської моделі.

Кожен здоровий законослухняний громадянин - захисник країни.

Усе чоловіче населення, придатне за станом здоров'я, рівнем розумового ті фізичного розвитку, має проходити добровільну початкову військову підготовку протягом кількох місяців безпосередньо після закінчення загальноосвітнього середнього навчального закладу або досягненні віку 19 років.

Змістом підготовки може бути патріотичне виховання молодих людей, розвиток їхніх фізичних якостей, одиночна підготовка стрільця, підготовка у складі первинного підрозділу, підготовка до партизанських дій. Ніяких фарбувань парканів, чергувань на кухні, господарських робіт - лише щоденний вишкіл.

Кожен, хто пройшов первинний вишкіл, набуває статусу резервіста, отримує стрілецьку зброю, боєприпаси і спорядження, сейф для зброї і зберігає це вдома, у готовності в будь-який момент стати на оборону країни.

Резервісти щороку тренуються на двотижневих зборах. На збори прибувають всі без винятку, незалежно від посади і статків. І міністр, і нардеп, і власник банку, і слюсар, і вчитель, і водій тролейбуса.

Одержання такої підготовки має бути умовою набуття для чоловіків прав виборця, вступу на державну службу і бути обраним депутатом будь-якого рівня. Альтернативою може бути виконання державних або громадських робіт за мінімальну заробітну платню протягом 1,5 - 3 років. Добровільно початкову військову підготовку можуть набувати і жінки.

Всі погоджуються, що це потрібно, але ніяких спільних дій не спланували. Принаймні, потужної і дієвої інформаційної кампанії і масових публічних заходів.

Мені здалося, що справа у підрахунках майбутніх політичних дивідендів. Інших причин, чому досі не вдалося поєднати зусилля і не розпочати такі спільні дії, не бачу.

Писали листа на Турчинова і Яценюка - отримали відповідь від Левуса, що у них і без того все в шоколаді, всім задоволені, відповідальні громадяни зі зброєю їм не потрібні.

Тому я особисто розпочинаю підготовку мітингу за докорінну реформу оборони країни. Такий мітинг ми проведемо в Києві. Маємо зібрати кожного киянина, який поділяє наше прагнення. Потрібно показати потужну силу відповідальних вільних громадян - захисників країни.

Готовий? Зв'яжися зі мною!

Святослав Стеценко, [email protected], (050)3559052.

 

Фольктеатр Остапа Стахіва. Пісні УПА. Марширують вже повстанці (аудіо, mp3, 1.39 Мб)

Свято зброї, 31 серпня 1944 р., на хуторі Заясенів біля села Яблунів Турківського району Львівської області. - www.litopysupa.com

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Імхо, все-таки має бути мітинг, а не свято. Мітинг - спонука до подальшої дії. Свято - це розслаблення. Святкують тоді, коли справа зроблена.

Sapienti sat.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Добра справа пане Володимир..Якісь підрахунки по витратах вже зроблені чи ні ,щоб таку армію побудувати і утримувати..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ключовим тут є:

Цитата:
Одержання такої підготовки має бути умовою набуття для чоловіків прав виборця, вступу на державну службу і бути обраним депутатом будь-якого рівня.
Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Чи автор звязувався з Українською асоціацією власників зброї та Свободою (ці дві сили повинні підтримати рух, інших я не знаю)?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Ось на цьому фото автор статті Святослав Стеценко на полігоні в складі Київського Легіону Української асоціації власників зброї.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=662583907148783

Щодо ВО "Свобода", то не чув, щоб вони підтримували таку ідею. Хоча там є різні люди.

Ідею володіння короткоствольною зброєю, якщо не помиляюсь, підтримують недавні кандидати Гриценко і Богомолоць. Можливо підтримують і ідею "швейцарської моделі". А саму ідею "швейцарської моделі" потенційно можуть підтримати прихильники різних патріотичних парамілітарних організацій, зокрема "Правий сектор" зі всіма своїми складовими.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Краще організувати не мітинг, а свято зброї! І його треба проводити під сонячно-блакитними прапорами.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Імхо, все-таки має бути мітинг, а не свято. Мітинг - спонука до подальшої дії. Свято - це розслаблення. Святкують тоді, коли справа зроблена.

Sapienti sat.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Не сказав би, що воїни УПА на Святі зброї виглядають розслаблено. Свято - це форма, а сенс має бути цілком конкретний і діловий.

Мітинг - це коли оратори виступають перед натовпом. Тут же мають бути організовані загони, а не натовп.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!