Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Війна проти України ведеться за українські гроші

За вкрадені Януковичем та його оточенням за час їх перебування при владі. За віджаті банківські активи в Криму. За частку від маржі в розрахунках за поставлений газ. І - безпосередньо з бюджету. 

Допомагають бойовикам менти Донецька і Луганська і продовжують отримувати зарплату з Києва. Там, де немає можливості видати їм готівку - на картки.

Поранені бойовики лікуються в бюджетних лікарнях, куди їх доставляють швидкі допомоги державних клінік. Навіть тіла загиблих громадян Росії вивозяться на батьківщину на вкраденому бензині.

Все більша кількість зброї захоплюється на складах, і стріляє ця зброя в громадян України. Шахтарі державних шахт, зрадливі чиновники і депутати всіх рівнів, пенсіонерки, які кричать на мітингах "Путін, Росія". Історія з Майданом, де кожен постріл був оплачений самим народом, в який стріляли беркути, що сидять на зарплаті від цього ж народу, повторюється на іншому, більш жахливому рівні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

На жаль, це так.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

На жаль, це так.