Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

План «Б» Путіна: у Раді скуповують депутатів для шпигунства на користь Росії (+ відео)

Путін розробляє підступний "план Б".
"Треба залишитися в Україні, і це можна зробити, безумовно, тільки через політику - їм потрібен політичний інструмент для того, щоб так чи інакше свої інтереси відстоювати - це перше. Друге - мати інформацію зсередини, знати, що відбувається, бути в курсі реальних подій, маючи своїх агентів впливу. І це якраз для нас є дуже небезпечним ", - застеріг політконсультант Віталій Бала.

На цьому тижні багато уваги, інтриг і обговорень викликала можлива депутатська група з перебіжчиків-регіоналів, яку намагаються зібрати у Верховній Раді для шпигунства на користь Кремля та лобіювання інтересів Росії.
Повернення до парламентсько-президентської моделі держави роблять Верховну Раду ключовим елементом впливу на рішення офіційного Києва. Останні події в Україні позбавили Партію регіонів довіри Кремля, і московські господарі вирішили створити в стінах парламенту новий "бойовий загін", передає ТСН.
Втім дійові особи все ті ж - колишні учасники більшості Віктора Януковича. Їх вихід з фракції регіоналів ніяк не пов'язаний з раптовою появою докорів сумління. Основна мотивація - це гроші. За даними журналістів, щомісячну нелегальну зарплату встановили на рівні $ 200-250 тис., а разова плата за вхід складе від $ 300 тис. до $ 1 млн.
"Це дійсно так. Справа в тому, що останнім часом 21 депутат вийшов з фракції Партії регіонів. І вони утворюють між собою групу. Які у них плани, я не знаю, але те, що ви сказали, що пропонуються там дуже великі гроші , я це чув ", - підтвердив нардеп з фракції ПР Олександр Волков.
Касирами, які виплачують ці неймовірні суми, за досить переконливим даними, є члени уряду Януковича і Азарова - Сергій Арбузов і Олександр Клименко. Доларовими джерелом прокремлівської групи називають Сергія Курченко, який фактично є фінансовим розпорядником родини Януковича.
"Це - правда. Це дуже соромітна і гірка правда. Дійсно, за покупку, за дуже великі гроші формується група, орієнтована на Кремль. Фінансовим менеджером є Курченко", - підтвердила нардеп Інна Богословська. При цьому вона відмовилася назвати прізвища зрадників: "Я думаю, що якщо ці люди негайно не підуть з цих угод, то потрібно буде реально порушувати кримінальні справи".
Однак політконсультанти, як виявилося, вже готові називати конкретні прізвища. "Центром цих людей є одіозний регіонал Віталій Грушевський. Крім Віталія Грушевського до складу цієї групи входять такі відомі депутати, як Олена Бондаренко, наприклад, Володимир Олійник, Владислав Лук'янов та інші. Мета цієї групи до кінця не зрозуміла, але, очевидно, що вона повинна, по-перше, відстоювати інтереси Російської Федерації, зокрема, зривати будь-які законопроекти, які стосуються посилення антитерористичної операції. І, крім того, сім'я плекає надію, що ця "російська група" якимось міфічним чином підготує їх реабілітацію і повернення в Україна ", - зазначив політконсультант Тарас Березовець.
Відзначимо, що колишні і навіть нинішні члени фракції Партії регіонів у парламенті, як мінімум, не спростовують ці підозри.


"Я ніколи не увійду ні в одну з груп кремлівського впливу. Це все, що я можу сказати", - заявила Ганна Герман.
"Те, що зараз на слуху - з точки зору формування п'ятої, черговий колони Росії в парламенті - у випадку, коли ці процеси поглиблюватимуться, я буду першим, хто буде заявляти, що цей парламент необхідно розпустити. В разі поглиблення загроз формування п'ятої колони , яка працюватиме проти національних інтересів України у вищому законодавчому органі ", - сказав у свою чергу нардеп з групи" Економічний розвиток "Анатолій Кінах.
Анексувавши Крим, Москва фактично втратила Україну - це між собою визнають і в Кремлі. Але Володимир Путін розробляє підступний "план Б".
"Треба залишитися в Україні, і це можна зробити, безумовно, тільки через політику - їм потрібен політичний інструмент для того, щоб так чи інакше свої інтереси відстоювати - це перше. Друге - мати інформацію зсередини, знати, що відбувається, бути в курсі реальних подій, маючи своїх агентів впливу. І це якраз для нас є дуже небезпечним ", - застеріг політконсультант Віталій Бала.
Групу з двох десятків депутатів можуть використовувати як плацдарм, щоб підтягнути інших сумнівних. І переговори вже йдуть. Набрати 226 голосів шанс є.
Щоб уникнути катастрофи за будь-яких сценаріях, Петро Порошенко в мові, на очах у всього світу, підтвердив, що парламент буде достроково переобраний. Вимога Майдану перекреслить наміри Кремля.
"Я вважаю, що країна заслуговує на кращий парламент, на дострокові вибори. І якщо хтось думає, що цими конвульсіями, цими перекуповування депутатів можна щось змінити - це велика наївність. Це повне нерозуміння того, чого чекає країна", - вважає депутат з фракції "Батьківщина" Андрій Шевченко.
Однак, навіть зірвавши цю шпигунську ініціативу у Верховній Раді, варто бути готовими до політичних спецоперацій і завтра, і післязавтра. Адже "план С" кремлівський господар вже пише.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
sled.net.ua
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи