Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Чому вантажні велосипеди краще, ніж автомобілі

Вантажний велосипед це не новинка. Перші велосипеди для перевезення пасажирів і важких вантажів з'явилися в Європі понад 100 років тому.

Режисер-документаліст Ліз Каннінг робить фільм Less Car More Go, в якому вона розповідає про історію розвитку вантажних велосипедів і зростанні їхньої популярності сьогодні в різних країнах.
 
Цю ідею вона виклала на кікстартер для збору додаткових коштів, щоб закінчити свій фільм.

У своєму фільмі Ліз розкриває цілу культуру вантажних велосипедів в різних країнах. Спочатку в тісних вуличках Голландії в 1970-х на них активно перевозили вантажі. Потім в 1990-і роки, відповідно до Каннінг, мами на вантажних велосипедах Xtracycle почали перевозити своїх дітей, що стало поштовхом велосипедної культури в США, їх назвали повернення Довгого Джона.

грузовые велосипеды
Ця культура зробила вантажні велосипедні сім'ї нормальним явищем на вулицях деяких велосипедних чистих районів в Портленді, Брукліні, на Лонг-Біч, та інших містах. 
(Тут не можна не згадати наші села, де люди від малого до великого пересуваються тільки на велосипедах)

грузовые велосипеды
Каннінг почав свій проект документування цієї тенденції три роки тому. Тепер вона за допомогою краудфандінга збирає кошти для зустрічі з сотнями власників вантажних велосипедів, щоб показати, що життя на вантажному велосипеді (на відміну від в автомобілів) краще - здоровіше, щасливіше, дружелюбніше, більш екологічно чистіше.

грузовые велосипеды
Ліз впевнена, що ця революційна історія повинна бути розказана громадськості. Це створить новий тренд в екологічному розвитку суспільства і навколишнього середовища.
 

  •  
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи