Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Українські бійці готові створити ще один спецбатальйон "Донбас-2"

Добровольчий батальйон спецпризначення Нацгвардії України "Донбас" звернувся до командування Нацгвардії та міністра внутрішніх справ України з проханням прискорити процес їхнього озброєння і відправити боєготові частини в Донецьку область достроково протягом найближчих декількох днів.

 

Бійці батальйону "Донбас" клопочуться про створення ще одного загону спецпризначенців "Донбас-2". Про це в Фейсбук написав командир батальйону добровольців "Донбас" Семен Семенченко.

"Командування і офіцерський склад батальйону забезпечить проведення підготовки особового складу, що залишився, у встановлений термін. У зв'язку з наявністю вже більш ніж 1500 резерву патріотів, охочих захищати Батьківщину у складі батальйону Донбас, клопочемо про формування батальйону Донбас-2. У разі прийняття відповідного рішення офіцерський склад зобов'язується сформувати та підготувати його в найкоротші терміни. Готові написати заяви про відмову від грошового забезпечення у разі якщо ці витрати не передбачені в бюджеті. Командування і особовий склад батальйону Донбас", йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи