Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нам начхати на погрози Авакова — майданівці

Сотники Майдану продовжуватимуть пікетувати будівлю Державної прикордонної служби у Києві попри заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це розповів представник центральної ради Майдану Артур Приходько, коментуючи можливість силового розблокування будівлі.

"Мені і всім тут людям, начхати на погрози Авакова, що він може застосувати силу. Нехай застосовує, якщо воно дурне. Побачимо, що тоді буде. Ми не боїмось силового розгону. Зараз головне — це врятувати країну. Все інше нам байдуже. Якщо пан Аваков нічого не розуміє, то нехай прийде і поспілкується з нами. Тоді ми його почуємо. Якщо у Авакова є якісь пропозиції чи зауваження, то нехай приходить сюди. Будемо розповідати все, що думаємо один про одного", - розповів він.

На уточнююче запитання журналіста: "Чи готові сотники розблокувати відомство?" Приходько відповів: "Нам сама будівля не потрібна. Ми вимагаємо закриття кордону. Розблокуємо вхід, якщо до нас прийдуть представники влади з якими будемо спілкуватися з цього приводу".

Зазначимо, 12 червня з 7 години ранку близько 200 сотників Майдану пікетують приміщення Державної прикордонної служби. Вимагають закрити кордон та звільнити керівника відомства Миколу Литвина і двох його заступників. Біля центрального входу відомства сотники поклали шини та коктейлі Молотова. Робітників структури у приміщення не впускають. До майданівців зранку приїжджав заступник Авакова Микола Величкович. Він пообіцяв передати вимоги людей міністру. У відповідь Аваков лише попередив учасників акції про можливість силового розблокування будівлі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи