Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Під вікнами Порошенка вимагали люстрації влади

На Банкову під Адміністрацію Президента України підтримати прийняття люстраційного закону "Про очищення влади" приїхав Автомайдан. З цим законом надмірні функції влади будуть ліквідовані, всі державні органи мають пройти перевірку на детекторі брехні, під час проведення якої державні чиновники повинні будуть пояснити і походження свого майна та членів своїх родин у тому числі. 

Про це повідомив активіст АвтоМайдану Віталій Уманець на своїй сторінці у Фейсбук.

У разі, якщо дерслужбовець не пройде перевірку, то він не буде мати права займати посаду в органах влади протягом наступних 10 років. Все українське суспільство має стати люстраційним комітетом і контролювати нові призначення на посади, списки кандидатів мають бути відкритими і громадяни повинні мати час для ознайомлення з кожним із них і в разі, якщо з'ясується, що потенційний чиновник має заплямовану репутацію, встигнути відповідно відреагувати та проінформувати про це все суспільство.


Учасники сьогоднішньої акції вимагали від новообраного Президента України подати  від свого імені на розгляд Парламенту законопроект, який має бути прийнятим ще до дострокових виборів до Верховної Ради, яких сьогоднішні нардепи так бояться. 

У Президента для цього є три тижні, інакше цегла, з якої МИРНІ учасники сьогодні на Банковій виклали слово "ЛЮСТРАЦІЯ", може полетіти вже у вікна владних кабінетів. 

Час пішов. 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи