Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Терористи заздалегідь попередили льотчиків, що зіб'ють Іл-76 зі спецназом

Бойовики Луганської народної республіки заздалегідь попередили льотчиків ВПС України про те, що будуть збивати військово-транспортні літаки зі спецназом на борту. Про це «Хвилі» повідомило джерело у ВПС України.

За його інформацією, напередодні трагедії генерали з Генштабу віддали наказ на трьох бортах летіти до Луганська. Після цього з Луганська екіпажам Іл-76 подзвонили (!) представники сепаратистів і заявили, що знають про наказ і попередили, що будуть збивати борти.

Льотчики поставили до відома командування і керівництво АТО про те, що противник має точну інформацію про операцію. Однак, дозволимо собі процитувати дослівно: «їх послали на х * й і сказали летіти!»

Перший борт зі спецназом сів благополучно, другий був збитий, а третій дивом розвернувся і дивом втік від ворожого вогню.

Залишається сподівається, що президент України Петро Порошенко зробить негайно кадрові ротації, покарає винних і почне системні реформи силових структур.

Нагадаємо, що 14 червня Президент України Петро Порошенко провів екстрену нараду керівників силових відомств, на якому зажадав покарати керівників АТЦ, винних за загибель Іл-76 в Луганську.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Таки так, що : Залишається сподівається, що президент України Петро Порошенко зробить негайно кадрові ротації, покарає винних і почне системні реформи силових структур.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Таки так, що : Залишається сподівається, що президент України Петро Порошенко зробить негайно кадрові ротації, покарає винних і почне системні реформи силових структур.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Ляшком була внесена на диво проста й скутечна пропозиція: щоб на кожний борт бойового літака брати по одному депутату від ПР та КП на бойові виліти - і так до настання миру. Імхо, мир тоді настане набагато швидше, ніж ми чекаємо. (Депутатів від "Батьківщини", думається, варто було б теж туди включити.)

Sapienti sat.

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано