Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Влада погрожує Майдану, Нацгвардія погрожує владі: "Ми розвертаємось і йдемо на Київ зі зброєю"

Спецтема:

Події минулого тижня показали, що влада готова так само жорстоко розганяти мітинги, як це робив Янукович. Нацгвардії набридло, що їх зливають. Нацгвардія готова оголосити війну київській владі. Відомий активіст Майдану Володимир Парасюк відкрито і прямо говорить представникам влади про те, що хоче від влади народ. Їм це не подобається. В декого аж скули зводить.  

 

Українські вояки кажуть, що якщо наші політики в Києві найближчим часом не почують українського народу, вони розвертаються і йдуть на Київ. Зі зброєю. 

Люстрацію навіть не почали. Армійські чини призначені ще Януковичем. На сайтах сепаратистів - НOД (национально oсвободительное движeние) ще 3 місяці тому було написано, що якщо хтось буде погрожувати сепаратистам, звертатися до CБУ або ФCБ. В CБУ теж сидять агенти Москви.

Влада відмовляється звільнити з роботи главу донецької міліції, який співпрацює з сепаратистами і досі отримує українську зарплату, а зараз відпочиває у підконтрольному Росії Криму. Нацбанк відмовляється покарати банки, які фінансують сепаратистів. Наша авіація б'є по своїм під Волновахою, а того, хто віддав такий наказ, не судять.

Нашому літаку дають наказ сідати на аеродром у Луганську, оточений сепаратистами, і сепаратисти збивають його. Кажуть, що на Донбас відправляють бронежилети, а до солдат вони не доходять - їх продають армійські вищі чини "наліво". Досі не засуджено снайперів Майдану. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи