Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В інформаційній війні на Донбасі спливають "кроти" в українських структурах

Світ:

Українські телеканали відключені, зате замість них жителі Донбасу вже другий місяць дивляться російські. За версією профспілкової організації Концерну РРТ, навмисно здійснюється підтримка терористів, забезпечуючи їх технічною підтримкою мовлення російських каналів на Донбасі. 

про це повідомила спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив»

У дослідженні проблем інформаційного протистояння на Донбасі несподівано спливає і питання спецзв'язку. Суть в наступному.

Як відомо, на Донбасі представники терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» захопили 6 телевеж (якщо бути більш точним – телерадіопередающіх центрів). «Захопили» – це в інтерпретації генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ) Олександра Півнюка (у профспілки РРТ – версія навмисного «здачі» терористам цих об'єктів).

Українські телеканали відключені, зате замість них жителі Донбасу вже другий місяць дивляться російські – з тією лавиною брехні й пропаганди, яка властива ПутінТВ.  За версією профспілкової організації Концерну РРТ, згаданий пан Півнюк у «співпраці» з главою Держслужби спецзв'язку та захисту інформації Володимиром Звєрєвим навмисно здійснюють підтримку терористів, забезпечуючи технічну підтримку мовлення російських каналів на Донбасі. 

При цьому по лінії РРТ проходить і спецзв'язок. Профспілка наполягає, що «коди урядового зв'язку в Луганській і Донецькій областях знаходяться в розпорядженні терористів» – вони нібито передані бойовикам керівництвом РРТ і Держслужби спецзв'язку (а ми-то думаємо, звідки у бойовиків сама оперативна інформація). 

У нас на даний момент немає свідчень з приводу «здачі» терористам спецзв'язку. Але звичайна логіка підказує, що звинувачення на адресу керівництва РРТ в допомозі терористам цілком обгрунтовані.

І мова не тільки про безпосередню технічної підтримки об'єктів Концерну, контрольованих терористами.  Адже варто було б керівництву РРТ всього лише припинити, наприклад, оплачувати рахунки за електропостачання згаданих шести телерадіопередающіх центрів, як вони припинили б роботу. І не діяли зараз в інтересах російського ТБ, а отже – російської пропаганди, будучи своєрідною «інформаційної п'ятою колоною» на території України. 

Документи, передані групі «ІС» профспілкою РРТ, зараз вивчаються нашої секцією «Браво» (внутрішні розслідування). Паралельно ми звернулися до наших друзів в компетентних органах з проханням ініціювати термінове розслідування по лінії спецслужб».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

В одному кінофільмі борці за волю почали з того, що руйнували вежі, котрими виродки зомбували населення.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

В одному кінофільмі борці за волю почали з того, що руйнували вежі, котрими виродки зомбували населення.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)