Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ: бойовики приховали «чорні скриньки» малазійського лайнера (ВІДЕО)

Служба безпеки України оприлюднила кілька записів телефонних переговорів представників самопроголошеної ДНР, які вказують на те, що бойовики і російська сторона приховали бортові самописці з Boing-777 «Малазійських авіаліній», який розбився в Донецькій області 17 липня.

В оприлюднених аудіозаписах стверджується, що «голова служби безпеки» так званої ДНР, командир батальйону «Восток» Олександр Ходаковський під час телефонних переговорів із представниками «МНС ДНР», які ввечері 18 липня перебували на місці падіння авіалайнера, наполягав на тому, що бортові самописці боїнгу не мають потрапити у «чужі руки». «Усе, що знайдете, забирайте, щоб стороннім у руки не потрапило. Усім, хто там приїжджає –ОБСЄ та інші», – наполягає Ходаковський.

Важливість виявлення «чорних скриньок» він мотивує тим, що «Москва цікавиться щодо того, де скриньки... значить так, доля «чорних скриньок» цікавить насамперед, вони повинні опинитися під нашим контролем».

«У мене до вас прохання. Це не моє прохання. Наших товаришів зверху дуже цікавить доля «чорних скриньок». Це мається на увазі з Москви», – підкреслює Ходаковський.

Також у розмові з одним із працівників «МНС ДНР» Андрієм Ходаковський сказав, що «там дві одиниці у «Хмурого», начальника розвідки «Стрілка» (громадянин РФ Ігор Гіркін, один із керівників ДНР. – Ред.)».

Разом із тим 20 липня представники так званої «Новоросії» у «Твіттері» повідомили, що «чорні скриньки» «Боїнга-777», який зазнав аварії, доставлено в Донецьк. «Чорні скриньки... привезли в Донецьк», – йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
СБУлітак
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи