Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Командир батальйону «Донбас» засумнівався, що всі у Мінобороні воюють за Україну

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко почав сумніватися, що всі у Міноборони воюють за Україну.  В армії купа випадкових людей.

В армії багато випадкових людей: «Що тут скажеш? Коли в ефірах чиновники та керівники Міноборони співають «все добре прекрасна маркіза», то це не так. Мало що змінилося. В організації армії, стратегії, тактиці, логістиці . В армії купа випадкових людей. Тим часом добровольчі батальйони не комплектуються. Маючи гігантську лавку запасних я не можу поповнити батальйон для організації елементарної ротації і змушений приймати людей просто як добровольців. Потік дуже потужний».

«Я все розумію. І те, що не хочеться брати на себе відповідальність, і те що бояться поза системних людей. Я не розумію одного: чому постачанням блокованому угрупованню біля кордону займаються фактично волонтери, а рапортує МО? Чому нам виділяється зброя 4 категорії? Чому .... Ви що ідіоти? Ви не розумієте що люди «відходять на територію РФ» не тому, що вони боягузи, а тому що вони не розуміють вже де друг, а де ворог? Що це не буде спускатися Вам з рук нескінченно? І колись не «відійдуть», а приїдуть зі зброєю до Вас? І зададуть свої питання ... Зізнаюся. У мене у самого іноді виникають думки, а чи точно ті, хто по одну лінію фронту з нами, - за Україну? Точно? А я ось сумніваюся...», – наголосив командир батальйону «Донбас».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи