Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зять екс-міністра оборони повернувся на посаду начальника Головного управління оперативного планування

Світ:

З Генерального штабу повідомили, що Олександр Шутов - зять екс-міністра оборони Павла Лєбєдєва - повернувся на посаду начальника Головного управління оперативного планування.

Про це повідомив Єгор Соболєв на своїй сторінці у Фейсбук

"Його відсторонили від виконання обов'язків після знищення терористами нашого транспортного літака з 40 десантниками та 9 льотчиками при заході на посадку в Луганський аеропорт. Тепер повернули. Простіше кажучи, тесть разом з Януковичем переховується в Росії, а зять далі займається плануванням усіх операцій Збройних Сил, які протистоять російській агресії. 

Величезне прохання до журналістів ставити запитання про це на усіх брифінгах Верховного головнокомандувача, Міноборони, Генштабу та РНБО.
А наші військові і так давно звикли приховувати максимально інформації від Генштабу. Наскільки це можливо на війні:("

З коментарів

"поки не почнемо розстрілювати - нічого не зміниться".

"Вопрос надо ставить Пете - главнокомандующему... И не только об этом..."

"Порошенко, тишком-нишком, сприймає нас всіх за ідіотів разом зі своїм недоумком Гелетеєм! Тоже мені Міністр Міноборони!!!"

"Генерал-майор Александр Шутов, до сих пор - начальник Главного оперативного управления Генштаба ВС Украины (планирование подготовки и применения, организации и проведения оперативной подготовки органов управления ВСУ та других военных формирований, контроль исполнения всех мероприятий в войсках (силах) по оперативным вопросам, боевой и мобилизационной готовности). Внук прославленного полководца, героя Советского Союза Степана Шутова. Кроме того генерал-майор Шутов - ближайшая связь (в том числе через семейные узы: сын женат на одной из 5-ти дочерей) бывшего министра обороны, севастопольского бизнесмена Павла Лебедева. На месте военной контрразведки СБУ (агов, Наливайченко, Валентин Александрович !) сейчас, в условиях военного, по сути, времени, я бы самым внимательным образом присмотрелся бы к этому высокопоставленному офицеру украинского Генштаба и особенно к его контактам".

"П"яту колону" в МО очолює О.Кузьмук. Там і шукайте.

"Люди, нужно хоть на парламентских выборах не голосовать за рошена, думаю к зиме может наши полевые командиры-патриоты прийдут к власти".

"Може частину добровольческих батальонів спрямувати до Генштабу? Скоріше АТО скінчиться. Дуже багато хлопців лишаться живими. ПОМІРКУЙТЕ. ЗДАЄТЬСЯ, ЧАС ПРИЙШОВ".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи