Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Завершилося навчання другого набору початкового курсу військово-патріотичного вишколу Київського Легіону

Спецтема:

У підсумковому дводенному польовому виході 2-3 серпня курсанти закріпили отриманні протягом місяця знання і вміння з основ тактичної підготовки. На відмінність від попередніх одноденних польових виходів, організовували і керували всіма діями навчальної роти не викладачі-інструктори, а командири роти, взводів і відділень із числа курсантів.

Через високу денну температуру повітря значну частину завдань відпрацьовували вночі і в ранці. У перший день польового виходу практично відпрацювали завдання вибору місця для польового табору, встановлення табору, організації його охорони і оборони, побуту особового складу. Були обладнанні два спостережних пункти. Особлива увагу була приділена охороні і обороні табору вночі. Під час перевірок охорони табору секрети, патрулі, групи швидкого реагування діяли пильно і вміло.

У другий день курсанти тренувалися в діях в наступі у складі роти. Всі командири навчальних взводів набули досвіду управління діями підрозділу в наступі на посаді командира роти. Керівники занять високо оцінили старання і результати дій курсантів.

За результатами польового виходу всі курсанти, які брали в ньому участь, переведені на базовий курс підготовки Київського Легіону. Наступні чотири тижні вони тренуватимуться у складі навчальних відділень і взводів тактиці дій в умовах міста, а з учасниками Легіону - офіцерами запасу будуть проведені заняття з командирської підготовки.

Водночас розпочинаються заняття з третім набором початкового курсу.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи